Sök

Föreningsregister

Är du nyfiken på föreningslivet? Kanske vill du eller någon i din familj prova på någon idrott eller annan aktivitet? I Varberg finns ca 380 olika föreningar att välja på. Du hittar de flesta av dem i föreningsregistret.

Interbook uppgraderas till  Interbook Go

Vårt bokning- och bidragssystem har uppgraderats och heter numera Interbook Go. Interbook G0 är ett system som ska underlätta för föreningar, organisationer, företag och privatpersoner att bland annat hitta lediga tider och göra bokningsförfrågningar i kommunens lokaler. 

Föreningsregister

I Interbook Go* finns ett föreningsregister Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där du kan söka söka efter kontaktuppgifter till olika föreningar. Du kan också söka på verksamhet för att hitta just den aktivitet som du är intresserad av. Du behöver inte vara inloggad för att söka i registret.

Registrerade föreningar administrerar sina föreningsuppgifter i Interbook Go och även bidragsberättigade föreningar göra sina ansökningar i systemet. OBS! gäller ej Lokalt aktivitetsstöd.

Anmäla en ny förening till föreningsregistret

Är din förening nystartad kan du anmäla den till föreningssregistret. Det gör du i Interbook Go Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vid anmälan ska föreningens stadgar och protokoll från  bildandemötet bifogas.

*Obs! För att få bästa upplevelsen av Interbook Go rekommenderas Google Chrome, Safari eller Firefox webbläsare.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

Besöksadress

Varberg direkt

Norra Vallgatan 14

Självservice & blanketter