Sök

Funka - fritid för dig med funktionsnedsättning

Funka Varberg ordnar spännande och roliga aktiviteter för dig som har någon form av funktionsnedsättning.

Mittpunkten

På tisdagar håller FUNKA till på ungdomsgården Mittpunkten. Då har vi så kallad öppen verksamhet. Varje tisdag har vi ett tema, det kan du se i fritidsprogrammet. Annars får man göra vad man vill hos oss. Spela biljard, pingis eller brädspel, pyssla, pärla eller bara hänga.

Mellan 14.30 och 20.00 är alla välkomna och du behöver inte anmäla dig. Mellan 16.00 och 17.00 äter vi något lätt, som korv i bröd eller liknande. Vill du ha mat kostar det 20 kr.

Anmälan till Funkas aktiviteter

Nu är vårens program klart. Programmet Pdf, 12.2 MB. vänder sig till dig som går på högstadiet, årskurs 7, upp till 100 år.

Avanmälan

Du kan avanmäla dig fram till anmälningstiden har gått ut, därefter är anmälan bindande. Om du inte avbokar dig i tid får du betala full avgift.

Blir du sjuk och inte kan vara med på aktiviteten måste du lämna ett läkarintyg. Avanmälan och eventuella läkarintyg skickas via e-post till funkavarberg@varberg.se.

Nyheter

Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Mejla till funkavarberg@varberg.se och skriv att du vill anmäla dig till nyhetsbrev.

Funka på sociala medier

facebook.com/funkavarberg/ Länk till annan webbplats.

instagram.com/funkavarberg/ Länk till annan webbplats.

ikon

Kontakta oss

Funka Varberg

funkavarberg@varberg.se

Varberg direkt

0340-880 00, knappval 5


Jenny Carlsson

Koordinator Funka 

0340-882 61


Självservice & blanketter