Sök

Funka - fritid för dig med funktionsneds

Fyra gånger om året kommer Funka Varberg med ett nytt program med spännande och roliga aktiviteter för dig som har någon form av funktionsvariation.

Funka Varberg

Funka Varberg, som tidigare hette Fritid för funktionsnedsatta,  är en verksamhet som vänder sig till dig med funktionsvariationer.

Höstens aktiviteter

Med anledning av coronaviruset/covid-19 har Funka sett över fritidsprogramet för att minska risken för smittspridning. Alla aktiviteter sker enligt folkhälsomyndighetens och Hallands smittskydds rekomendationer.

När åtgärden inte längre behövs kommer verksamheten att fungera som tidigare.

Nu är höstens fritidsprogramPDF (pdf, 1.3 MB) ute. Anmälan öppnar tidigast vecka 33.

Anmälan till aktiviteter

Vi har en e-tjänst där du anmäler dig till de flesta aktiviteter. Om du ska anmäla dig på något annat sätt så står det i fritidsprogrammet.

Funkisdrama

Nu kan du anmäla dig till Funkisdrama på Kulturskolans e-tjänst.

Avanmälan

Du kan avanmäla dig fram till anmälningstiden har gått ut, därefter är anmälan bindande. Om du inte avbokar dig i tid får du betala full avgift.

Blir du sjuk och inte kan vara med på aktiviteten måste du lämna ett läkarintyg. Avanmälan och eventuella läkarintyg skickas via e-post till funkavarberg@varberg.se.

Nyheter

På den här sidan kommer vi att meddela om vi har nya aktiviteter, om någon aktivitet är inställd eller om det är något annat som har ändrats. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Mejla till funkavarberg@varberg.se och skriv att du vill anmäla dig till nyhetsbrevet.

Funka på Facebook

Nu finns Funka Varberg på Facebook. Sök på Funka Varberg så hittar du vår sida.

ikon

Kontakta oss

Funka Varberg

funkavarberg@varberg.se

Varberg direkt

0340-880 00, knappval 4


Jenny Carlsson

Koordinator Funka 


Självservice & blanketter