varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Boka lokal

Är du aktiv i föreningslivet, friskvårdsansvarig i företaget eller intresserad av att spela badminton med kompisarna en kväll?

Med anledning av coronaviruset covid-19

Fredag 18 december meddelande regeringen att all kommunal verksamhet som inte är nödvändig ska stängas ner till och med 24 januari 2021, detta för att minska spridningen av covid-19.

Därför är kommunala idrottsanläggningar både inne och ute är stängda. Detta gäller för alla åldrar. Undantag görs för enbart för elitidrott på högsta nivå.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19.länk till annan webbplats

I Varbergs kommun finns möjligheten att hyra lokaler för många olika aktiviteter. Bokningen kan gälla allt från ett enstaka tillfälle till en hel säsong. Skolornas gymnastiksalar används varje dag till olika typer av sporter. Under vardagar är gymnastiksalarna oftast reserverade för skolornas verksamhet fram till kl. 16.00.

Boka lokal enstaka tillfällen

I vårt bokningssystem Interbook Go kan du  som förening, privatperson eller företag söka och boka lediga tider i våra hallar/lokaler och ishallar. Det går inte att boka inom de närmsta 48 timmarna och du kan boka max 6 veckor fram i tiden.  När du hittat en ledig tid skickar du en bokningsförfrågan. Bokningen är giltig först efter du har fått en bokningsbekräftelse. Bokningsförfrågningar behandlas kontorstid måndag-fredag (ej helgdag).

Länk till Interbook Golänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Hyrestaxa för 2020PDF (pdf, 1.2 MB)
Lathund för att boka enstaka tidPDF (pdf, 354.6 kB)
Lathund för att boka återkommande tidPDF (pdf, 378.6 kB)

Säsongsansökan för föreningar

Ansökan gäller säsongsbokning i kommunens idrottshallar och gymnastiksalar från och med vecka 36, 2020 till vecka 15,  2021.

Från och med mars 2020 tar vi enbart emot ansökningar digitalt via vårt bokningssystem Interbook GO, varberg.ibgo.selänk till annan webbplats. Observera att ansökningar för de föreningar som redan har skickats in via papper är inte giltiga.

Ansökan är öppen 9 mars - 10 april 2020. Därefter behandlas ansökningarna och tiderna meddelas föreningen i mitten på maj 2020.

Det är den/de personer i föreningen som har rollen ”ansvarig förening” i bokningssystemet som kan ansöka om säsongstider. En förening kan ha en eller  flera personer med rollen ”ansvarig förening”.

Lathund för att skapa/bjuda in fler användarePDF (pdf, 403.8 kB)
Lathund för att göra säsongsansökningar i Interbook GO.PDF (pdf, 175.7 kB)

Fotbollsföreningar som vill ansöka om tider i inomhushallar kommer få möjlighet till det från och med den 1 juli.

Säsongsbokning för privatpersoner och företag

Är du privatperson eller företag och vill boka säsongsplats har du möjlighet till det från och med 1 juni via varberg.ibgo.selänk till annan webbplats.

Här kan du se vilka hallar som går att boka.
PDF
(pdf, 62.3 kB)

Bokning av övriga lokaler

För annan verksamhet går det att boka någon av våra övriga lokaler, till exempel skolornas lässalar, samlingslokaler och vissa yrkessalar. För mer information, kontakta Varberg direkt, 0340-88 000.

ikon

Kontakta oss

Bokning - gymnastiksalar och idrottshallar

varbergdirekt@varberg.se

Bokning - enstaka tid i gymnastiksalar och idrottshallar

varbergdirekt@varberg.se

Bokning - ishallar

varbergsishallar@varberg.se

Bokning - enstaka tid i ishallar
varbergdirekt@varberg.se

Besöksadress

Norra vallgatan 14

Varberg direkt

0340-880 00

Självservice & blanketter