Sök

Till föreningar inför inomhussäsongen 2021-2022

Nu är det dags att göra eventuella justeringar av tilldelade säsongstider och koppla passerkort till bokningar. På den här sidan hittar du information om hur du går tillväga.

Gå igenom säsongstiderna

Ni som ännu inte tagit del av era tilldelade säsongstider kan gå in på ert föreningskonto på Interbook GO Länk till annan webbplats. och se bokningar inför kommande inomhussäsong 2021/2022. Där kan ni nu och fram till den 1 augusti ta bort tillfällen och/eller minska tider för kommande säsongsbokningar.

Ta bort tider vid jul- och nyårsuppehåll

Tänk på att ta bort tider från träningen vid ev. jul och nyårsuppehåll samt andra lovveckor. I kalendervyn för hösten kan ni även se hur andra föreningar har bokat. Skulle ni hitta en ledig tid i en hall som ni önskar boka så kan ni kontakta oss via e-post till Varberg direkt: varbergdirekt@varberg.se.

Justera tiderna senast 1 augusti

Alla justeringar ska ske innan den 1 augusti. Den 9 augusti öppnas anläggningarna i bokningssystemet även för övriga kunder (privat och företagskunder) som då kan skicka förfrågan om bokningar.

I enlighet med beslut tagit i Kommunfullmäktige november 2020 så är de fördelade säsongstiderna inte avbokningsbara under den tidsperiod som fördelningen avser. Denna perioden är 6 september 2021 till och med den 10 april 2022.

Passerkort

Till varje bokning behöver ni även koppla de passerkort (brickor) som ni vill ska ha tillgång till den aktuella bokningen. Gå in på bokningen genom att klicka på ändraknappen, därefter kan ni i rullistan lägga till passerkort. Vill ni att alla i föreningen ska ha tillgång till den bokade tiden välj "lägg till alla", annars väljer ni de brickor ni önskar och klickar lägg till. Glöm inte att spara om bokningen igen längst ner för satt spara ändringen.

Strötider

De tider som blir kvar efter de fördelade tiderna är lagda, kallar vi strötider. Strötider går att boka från den 9 augusti och under hela säsongen. Strötid kan bokas som en enstaka bokning, eller som en återkommande bokning om man önskar samma tid under flera veckor. Och för dessa enstaka eller återkommande bokningarna så gäller den vanliga bokningsregeln att avbokning ska ske senats en vecka innan den bokade tiden för att undvika debitering.

ikon

Kontakta oss

Susanne Dani

Verksamhetsutvecklare

susanne.dani@varberg.se

Självservice & blanketter