Sök

Cykelcontainern (stängd)

Hos Cykelcontainern kan du låna en cykel helt gratis i två veckor. Vi kan också lära dig att laga din egen cykel. Cykelcontainern ordnar dessutom cykelkurser tillsammans med ABF. OBS! Cykelcontainern är för närvarande stängd.

Låna en cykel

Hos Cykelcontainern kan du låna en cykel helt gratis i två veckor. Om du vill vara säker på att få en cykel eller vill låna flera cyklar samtidigt är det bra om du ringer och bokar. Men du kan också låna utan att boka om inte alla cyklar är utlånade. Vi har både damcyklar, herrcyklar och barncyklar.

Laga din cykel

Vi hjälper också dig att laga eller serva din egen cyklar helt gratis. Under tiden lär vi dig hur du gör för att du ska kunna göra det på egen hand nästa gång. Du köper själv eventuella reservdelar som behövs och tar med dem till Cykelcontainern.

Lär dig cykla

Cykelcontainern arrangerar också cykelkurser tillsammans med studieförbundet ABF.  Kurserna är för alla åldrar. Det kostar ingenting att vara med och du får låna cykel på plats. Mer information om kurserna kommer att publiceras inom kort.

Skänk en cykel

Har du en cykel som du inte använder? Skänk den till oss! Det gör inget om den behöver lagas eller fixas till.

Öppettider

Cykelcontainern är för närvarade stängd.

Kontakt

E-post: cykelcontainern@varberg.se

Hitta hit

Greve Jacobs väg 6, på Rosenfredsskolans parkering.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter