varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Discgolfpark

På Håstens naturområde finns en discgolfpark som du är välkommen att prova.

Det är bara att komma hit och börja spela. Banan är alltid öppen och behöver inte bokas. Tänk på att ta med egna discar då vi inte har någon uthyrning på plats. Det finns discar att köpa i de flesta sportaffärer och det går även bra att spela med vanlig frisbee (disc).

Discgolf liknar på många sätt traditionell golf, men istället för klubbor används discar i plast som finns i många olika former, plasttyper och vikter. Discgolfkorgen (kedjehålet) är motsvarande "mål" till golfhålet. 

Den som vinner en DiscGolfturnering är den som gått genom banan på lägst antal kast.

Aktuellt just nu:

Under 2020 har Varberg discgolf, i samverkan med kommunen, utökat banan med ytterligare nio hål. Under sommaren har den nya banan utvärderats och det har inkommit önskemål om vissa justeringar. När banan är helt klar kommer kartan över banan och resultatkorten uppdateras. Men i dagsläget finns endast information om de ursprungliga nio hålen.

Karta över området PDF (pdf, 810.9 kB)
OBS! Endast nio hål finns med på kartan.


Resultatkort att skriva utPDF (pdf, 1.1 MB)
OBS! Endast nio hål finns med på kortet.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

 

Öppettider
Måndag-onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-18.00
Fredag 08.00-16.00

Självservice & blanketter