varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Idrottsanläggningar

I kommunen finns det många idrottshallar och gymnastiksalar där du som förening, privatperson, eller företag kan boka tider för olika inomhussporter.  

Med anledning av coronaviruset covid-19

Till följd av en ökad smittspridning har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om skärpta allmänna råd i Halland.

Idrottsanläggningar både inne och ute stängs som en följd av rådens införande. Undantag görs för föreningsdriven träning för unga upp till 15 år, grundskolornas idrottsundervisning samt för elitidrott på högsta nivå. Barn som ska delta i träning ska mötas upp av ledare i entré. Vårdnadshavare eller annan medföljande får ej vistas i lokalerna under träning. Ombyte ska helst ske på annan plats än i anläggningens omklädningsrum. Samtliga privatbokningar under perioden samt allmänhetens löpning på Tresteget ställs in.

Läs mer om hur kommunens övriga verksamheter påverkas av covid-19.

Vill du boka tid i någon av våra idrottsanläggningar kan du läsa mer här. Det går att boka en tillfällig tid eller ett abonnemang som gäller för en hel säsong.

Du hittar mer information i menyn under flikarna Gymnastiksalar respektive Idrottshallar. 

Här kan du göra felanmälan för någon av våra idrottsanläggningar.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

ikon

Kontakta oss

Enhetschef

Håkan Gustafsson

0340-886 55

072-151 97 75

hakan.gustafsson@varberg.se

Journummer

070-668 82 18

Måndag-fredag kl. 07.00-22.00

Lördag kl. 08.00-18.15

Söndag kl. 08.00-21.00

Bokning

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

Självservice & blanketter