varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Gymnastiksalar

Vill du boka en gymnastiksal?

Med anledning av coronaviruset covid-19

Regeringen uppmanar kommunerna att hålla stängt verksamhet som allmänheten har tillträde till och som inte är nödvändig.

Dock undantas nu idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga födda 2002 och senare. Folkhälsomyndigheten har tidigare meddelat att elitidrott på högsta nivå är undantaget samt att alla åldrar kan träna utomhus så länge det kan ske på ett smittsäkert sätt.

Därför är inomhusanläggningarna föppna för föreningsdriven träning för personer födda 2002 eller senare. Omklädningsrummen fortsätter vara stängda. Hämtning och lämning sker utanför anläggningen, enbart deltagare och ledare i föreningen vistas inne i anläggningen. Anläggningarna är också öppna för elitidrott på högsta nivå sedan tidigare.

Företrädare för berörda föreningar kommer att få mer detaljerad information via anläggningsbokningen. Information om max antal personer som får vistas samtidigt i respektive hall finns här.

Utomhusanläggningarna är öppna för föreningsdriven träning för alla åldrar.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19.länk till annan webbplats

Skolornas gymnastiksalar används varje dag till olika typer av sporter. Under vardagar är gymnastiksalarna oftast reserverade för skolornas verksamhet fram till kl. 16.00.

Kvällstid och helger kan föreningar, företag eller du som privatperson hyra tider. Bokningen kan vara allt från ett enstaka tillfälle till en hel säsong. För gymnastiksalar gäller abonnemangen vecka 36-50 och vecka 2-15.

Vid fördelning av tider vid säsongsbokning prioriteras föreningar med barn- och ungdomsverksamhet.

I mån av ledig tid i hallarna går det att boka vissa tider direkt på webben.länk till annan webbplats

ikon

Kontakta oss

Bokning

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

Självservice & blanketter