varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Allmänhetens löpning på Tresteget -Trönninge idrottscentrum

Välkommen att löpträna i friidrottshallen på Tresteget. Allmänhetens löpning genomförs i samarbete med Varbergs Gif Friidrott.

Med anledning av coronaviruset covid-19

Den 21 januari meddelade regeringen att de fortsatt uppmanar kommuner att hålla stängt verksamhet som allmänheten har tillträde till och som inte är nödvändig. Detta gäller till och med 7 februari, men kan komma att förlängas. Dock undantas nu idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga födda 2005 och senare. Folkhälsomyndigheten har tidigare meddelat att elitidrott på högsta nivå är undantaget samt att alla åldrar kan träna utomhus.

Därför är inomhusanläggningarna från och med 26 januari öppna för föreningsdriven träning för personer födda 2005 eller senare. Omklädningsrummen fortsätter vara stängda. Hämtning och lämning sker utanför anläggningen, enbart deltagare och ledare i föreningen vistas inne i anläggningen. Anläggningarna är också öppna för elitidrott på högsta nivå sedan tidigare. Allmänhetens löpning är inställd.

Företrädare för berörda föreningar kommer att få mer detaljerad information via anläggningsbokningen.

Utomhusanläggningarna är öppna för alla.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19.länk till annan webbplats

Friidrottshallen på Tresteget är öppen för allmänhetens löpning klockan 14-16 sex lördagar hösten 2020. Ingen anmälan krävs och det är drop-in under den utsatta tiden. Kostanden är 60 kr per person. Betalningen sker via Swish på plats. Representanter från Varbergs Gif Friidrott finns på plats tar hand om betalningen och kan besvara eventuella frågor.

Tresteget ligger vid Trönningeskolan.
Adress: Kockatorpsvägen 3

Allmänhetens löpning klockan 14.00 – 16.00 följande dagar:

Lördag 24 oktober
Lördag 31 oktober
Uppehåll 7 november – anläggningen är upptagen
Lördag 14 november
Lördag 21 november
Uppehåll 28 november – anläggningen är upptagen
Lördag 5 december
Uppehåll 12 december – anläggningen är upptagen
Lördag 19 december

Det är ingen åldersgräns men enbart personer som löptränar och betalar avgift som får vistas i hallen. Med anledning av covid-19 håller vi omklädningsrummen stängda.

Satsningen genomförs på prov hösten 2020. Efter utvärdering beslutas om allmänhetens löpning kommer tillbaka våren 2021.

Mer information om Tresteget - Trönninge idrottscentrum.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter