Sök

Arrangemang

Kultur och Fritid arrangerar varje år flera större evenemang, som till exempel Change Music Festival, Parkmusiken, konserter och musikfestivaler. Här kan du läsa mer om vad som är inplanerat för 2017.

Utöver de större evenemangen som nämns ovan, erbjuder Varberg ett digert program där du kan välja mellan alla möjliga former av kultur. Nästan varje dag händer det någonting du kan ta del av! Du kan läsa mer om vad som händer dag för dag genom att klicka dig till  evenemangskalendern.  

Nationaldagsfirande 2017
6 juni - Fri entré

Nationaldagen firas traditionsenligt i Societetsparken. Hit lockas varje år tusentals människor för att ta del av firandet.

Program Nationaldagen 2017

Parkmusiken 2017
28 juni - 6 augusti - Fri entré

Under sommarmånaderna bjuds det på livemusik och kultur onsdag-söndag från scenen i Socitetsparken. Lokala akter blandat med etablerade artister i olika genres, fri entré för alla på de konserter Kulturavdelningen arrangerar.

Program Parkmusiken 2017

Varbergs Visdagar 2017
27, 28, 29 & 30 juli - Fri entré

I juli är det dags för Varbergs Visdagar där traditionell visa blandas med nya influenser, internationella inslag och unga lovande artister.

Tidigare år har visdagarna gästats av bland andra Sven-Bertil Taube, Sofia Karlsson, Niklas Strömstedt, Edda Magnason och Pernilla Andersson.

Change Music Festival 2017
10-13 augusti

2017 arrangerades Change Music Festival för femte året i rad. Festivalen är ett samarrangerar mellan kommunerna i Kungsbacka och Varberg och vi har ett starkt stöd av Region Halland. Årets tema är Voyages, håll utkik på hemsidanlänk till annan webbplats och på våran Facebook-sidalänk till annan webbplats för de senaste uppdateringarna och årets program.  Läs mer om Change Music Festivallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kultur Dag & Natt

Kultur Dag & Natt kommer ej att arrangeras 2017.

ikon

Kontakta oss

Arrangemangsproducent

Stefan Johansson

0340-882 60

0709-38 82 60

stefan.johansson@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter