Sök

Arrangemang

Varbergs kommun arrangerar varje år flera större evenemang, som till exempel Parkmusiken, nationaldagsfirande, konserter och musikfestivaler.

Utöver de större evenemangen som nämns ovan, erbjuder Varberg ett digert program där du kan välja mellan alla möjliga former av kultur. Nästan varje dag händer det någonting du kan ta del av! Du kan läsa mer om vad som händer dag för dag genom att kika på startsidan på varberg.se.

Nationaldagsfirande 6 juni

Nationaldagen firas traditionsenligt i Societetsparken. Hit lockas varje år tusentals människor för att ta del av firandet.

Mer information om nationaldagen.

Parkmusiken

Under sommarmånaderna bjuds det på livemusik och kultur från scenen i Societetsparken. Lokala akter blandat med etablerade artister i olika genres, fri entré för alla på de konserter Varbergs kommun arrangerar.

Mer information om Parkmusiken.

Change Music Festival

Change Music Festival är en biennal och arrangeras vartannat år.

Festivalen arrangeras av Region Halland tillsammans med Varbergs och Kungsbacka kommun.

Blåsmusikens dag

Blåsmusikens dag har skapats på nationell nivå för att synliggöra, ena och utveckla ett rikare blåsmusikliv. Den riktar sig till alla som spelar blåsinstrument; barn, vuxna, amatörer, professionella musiker och pedagoger. Alla är välkomna att delta på sitt sätt!

Varbergs kommun och Kulturskolan Varberg firar denna dag genom aktiviteter runt om i Varberg.

ikon

Kontakta oss

Arrangemangsproducent

Stefan Johansson

0340-882 60

0709-38 82 60

stefan.johansson@varberg.se

Självservice & blanketter