Sök

För dig med funktionsnedsättning

Alla barn och unga har rätt till en aktiv fritid. Därför har Kulturskolan börjat bredda sitt kursutbud med kurser och lovverksamhet även för barn och unga med funktionsnedsättning som behöver lite extra stöd. Här hittar du det utbud vi har just nu. Har du egna önskemål eller idéer får du gärna kontakta oss.

Funkisdrama

Tillsammans närmar vi oss teaterns magiska värld! Under kursen kommer du att få lära dig arbeta med fantasi, improvisation och att våga ta plats på scen. 
Aktivitetsledare finns på plats och hjälper till med enklare saker. Har du större hjälpbehov behöver du ha med egen ledsagare. Undervisningen är åldersindelad.

Ålder: från 13 år och uppåt
Avgift: 516 kr/termin

Teckenkör

Välkommen till Kulturskolans teckenkör! En kör som både sjunger och använder tecken som stöd, med fokus på glädje, sång och rörelse. Vi bygger denna kör tillsammans, med hjälp av teckenstöd och inslag av koreografi, dramatik och musikverktyg. Kom med, så kör vi!
Aktivitetsledare finns på plats och hjälper till med enklare saker. Har du större hjälpbehov behöver du ta med egen ledsagare.

Ålder: från 12 år och uppåt
Avgift: 516 kr/termin

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan
Greve Jakobs väg 6

Expedition:

Självservice & blanketter