Sök

Rytmik och ensemble

Rytmik

Du får tillsammans med andra möjlighet att upptäcka och utforska musik och rörelse. Vi leker, sjunger, dansar och spelar instrument till både traditionella och nya låtar. Du lär dig puls, rytm, enkla noter, sånger och rörelser. Längre fram bekantar vi oss även med de olika instrumentfamiljerna, hur instrument ser ut och låter. En bra förberedande kurs för musik-/dans-/dramaämnena på kulturskolan.

Ålder: 5-6 år
Avgift: 462 kr/termin

Ensemble

Ensembleämnet är för dig som redan behärskar ett instrument och gärna skulle vilja vara med i en grupp/ensemble och inte går i något musikämne på kulturskolan.  Om du däremot redan spelar ett instrument på skolan så ingår ensembleämnet redan i din kursavgift.

Ålder: 9-20 år
Avgift: 462 kr/termin

Kulturorkestern

Kulturorkestern är Kulturskolans orkesterverksamhet för vuxna. Vi träffas regelbundet, spelar och framträder ihop under olika tillfällen under året.

Ålder: 20 år och uppåt                                                                                                  Avgift: 1271 kr/termin

Varbergs Kustband

Kulturskolans ungdomsblåsorkester med drilltrupp drivs ihop med den ideella föreningen Varbergs Kustband. Orkestern är ett "show marching band" och passar dig som spelat lite längre. Kustbandet har en hel del framträdanden och ibland åker de även iväg på läger och resor.

För mer information kontakta Kulturskolans expedition.                                      Telefon: 0340-88614 eller läs mer på www.varbergskustband.se

 

 

 

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan
Greve Jakobs väg 6

Expedition:

ikon

Självservice & blanketter