Sök

KAP Musik -  Kulturskolans avancerade program i musik

Om du kan tänka dig en framtid som professionell musiker, eller vill bli lärare i något av de många musikämnen som finns så kan Kulturskolans avancerade program, KAP, ge dig möjligheter att utveckla ditt kunnande och nå dina mål.

Utbildningen är även öppen för dig som kanske inte bestämt yrkesvalet än men vet att du vill bli väldigt bra på det instrument du redan går och även andra viktiga musikämnen som undervisas i på Kulturskolan.

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som är mellan 15-19 år och vill satsa på estetiska ämnen i framtiden. Om du blir antagen erbjuds du längre lektionstid i ditt huvudämne och fler ämnen som är viktiga för att du ska kunna komma in på högre estetiska utbildningar.

Du får träning i gehörs- och musiklära en gång i veckan. Varje månad har du också en längre träff med dina KAP-kompisar då ni gemensamt får lära er scenisk förberedelse, konstnärlig gestaltning och interpretationsteknik, dirigering, instuderingsteknik och musiker-ergonomi.

I första hand är utbildningen anpassad till dig som redan har kommit en bra bit på väg och därmed kan tillgodogöra dig undervisningen i KAP.

Ålder: 12-20 år (ålders- och nivåindelning) 
Avgift: 1 670 kr/termin

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan
Greve Jakobs väg 6

Expedition:

Självservice & blanketter