Sök

Musikproduktion, 3D-modellering och design

musikproduktion

Medieproduktion är en bred ämneskategori som ger dig spännande möjligheter att vara kreativ i den digitala världen. Musik- och ljudproduktion är musikskapande med datorn som hjälpmedel där du har möjlighet att agera både producent och låtskrivare. 3D-modellering och design ger en spännande översikt i modellering, animering och rendering av 3D-grafik.

Musik- och ljudproduktion

Musikskapande med datorn som hjälpmedel. Skriver du egna låtar eller gillar du stenhårda rap-beats? Denna kursen kan du gå oavsett musikalisk stil. Du lär dig grunderna inom musikproduktion och får även agera producent och låtskrivare. Du jobbar enskilt och i grupp med exempelvis egna låtar, remixer, filmmusik, teaterljud och mixning. Inga förkunskaper krävs.

Ålder: 10-20 år (ålders och nivåindelning)
Avgift: 535 kr/termin

3D-modellering och design

Kursen ger en översikt i modellering, animering och rendering av 3D-grafik. Vi arbetar i programvaran Blender, ett open source-program som du kan ladda hem gratis. Blender fungerar både i PC och Mac-miljö. Du lär dig hur man skapar och redigerar grundläggande objekt, arbetar med modeller i 3D och applicerar material och texturer. Kursen går igenom belysning och komposition i scener. Längre in i kursen kommer vi jobba med animering av objekt och riggning av enklare karaktärer.

Ålder: 12-20 år
Avgift: 535 kr/termin

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan
Greve Jakobs väg 6

Expedition:

Självservice & blanketter