Sök

2020-10-13

Egzon Sherifi, 19, avtäcker sitt konstverk på Östra Långgatan

Fredag den 16 oktober avtäcker kulturskoleeleven Egzon Sherifi ett konstverk på en husfasad på Östra Långgatan 30, Varberg. Välkommen att ta del av ceremonin och möt den unge konstnären.

Egzon Sherifi är 19 år gammal och studerar konst på Kulturskolan Varberg sedan 2018. Genom ett samarbete mellan Kulturskolan Varberg och Maleryd Fastigheter har han getts möjlighet att exponera sin konst på en fasad på Östra Långgatan 30.

Konstverket är 250 x 250 cm och uppbyggt av fler än 60 färglager. Egzon Sherifi har jobbat på verket i över sex månader.

Fastigheten på Östra Långgatan förvaltas av Maleryd Fastigheter, ett bolag som även tidigare har stöttat unga konstnärer. Under konstvandringen för några veckor sedan upplät Maleryd en av sina lokaler till Egzon som bjöd in till sin egen allra första vernissage.

Välkommen på avtäckningsceremoni

Under fredagseftermiddagen bjuder Kulturskolan och Maleryd Fastigheter in till en mindre avtäckningsceremoni med tal av Mats Rydholm och Carina Fogde samt fanfar av brasselever från Kulturskolan.

Tid: Fredag 16 oktober klockan 16.30

Plats: Östra Långgatan 30, Varberg

Klicka här för länk till facebookeventet Länk till annan webbplats.