Sök

2020-12-15

Nu släpper Kulturskolan vårens kursplatser

Den 17 december släpper Kulturskolan platserna i vårens kurskatalog. Det finns cirka 200 lediga kursplatser som är bokningsbara, välj mellan exempelvis nycirkus, klarinett, konst, drama eller fiol. Varför inte ge bort en kurs i julklapp?

Under 2020 bytte Kulturskolan verksamhets- och bokningssystem. I kurskatalogen som finns på www.studyalong.se/varberg Länk till annan webbplats. har du nu möjlighet att se alla aktuella platser och boka dem direkt.

Är det fullt – anmäl ditt intresse

Om det inte finns några lediga platser till den kurs du är intresserad av kan du anmäla ditt intresse. Då skickar vi ett mejl när lediga platser dyker upp under terminen och du kan boka direkt. Observera att du måste anmäla ditt intresse för en kurs inför varje ny termin, det innebär att det gamla kösystemet inte längre finns kvar.

Kurskatalogsläpp inför varje termin

Inför varje ny termin släpper kulturskolan de kursplatser som är bokningsbara. Vi kommer i god tid att gå ut med information om när katalogsläppet äger rum via vår webbplats och vår facebooksida. De personer som sedan tidigare har anmält intresse för ett ämne kommer att ha 48 timmars förtur till kurserna.

Smidig antagningsprocess

Det nya bokningssystemet gör att du som sökande enkelt kan se till vilka ämnen det finns lediga platser. Du kan direkt boka och få antagningsbesked. Det gör att antagningsprocessen blir snabb och effektiv.

Du kan också självklart kontakta oss direkt via mail: kulturskolan@varberg.se  eller telefon: 0340-88 614