Sök

2019-12-18

Nu släpper vi vårens kursplatser

Den 18 december släpper kulturskolan platserna i vårens kurskatalog. Det finns ca 200 lediga kursplatser som är bokningsbara, välj mellan exempelvis nycirkus, elgitarr, musikal, drama eller fiol. Varför inte ge ditt barn trumpetlektioner i julklapp?

Under hösten har kulturskolan bytt verksamhets- och bokningssystem. I den nya kurskatalogen som finns på www.studyalong.se/varberg Länk till annan webbplats. kommer du framöver att kunna se alla aktuella platser och kunna boka dem direkt. För att kunna anmäla ditt barn till kulturskolan behöver du skapa ett konto på Studyalong. Det kostar ingenting och tar bara någon minut. Läs mer om hur anmälan går till.

Är det fullt – anmäl ditt intresse

Om det inte finns några lediga platser till den kurs du är intresserad av kan du anmäla ditt intresse. Då skickar vi ett mejl om lediga platser dyker upp under terminen och du kan boka direkt. Observera att du måste anmäla ditt intresse för en kurs inför varje ny termin, det innebär att det gamla kösystemet inte längre finns kvar.

Kurskatalogsläpp inför varje termin

Inför varje ny termin släpper kulturskolan de kursplatser som är bokningsbara. Vi kommer i god tid att gå ut med information om när katalogsläppet äger rum via vår webbplats och vår facebooksida. De personer som sedan tidigare har anmält intresse för ett ämne kommer att ha 48 timmars förtur till kurserna.

Smidigare antagningsprocess

Det nya bokningssystemet gör att du som sökande enkelt kan se till vilka ämnen det finns lediga platser. Du kan direkt boka och få antagningsbesked. Det gör att antagningsprocessen framöver blir snabbare och effektivare.

Mer information om boknings- och verksamhetssystemet Studyalong