Sök

2021-12-21

Vårterminens kurskatalog öppen för anmälningar!

Vårterminens kurskatalog har öppnat upp för anmälningar! Just nu finns cirka 200 lediga kursplatser som är bokningsbara. Där kan du bland annat välja mellan akustisk gitarr, dans, drama, fiol, konst, musikproduktion, slagverk eller sång. Kanske ett julklappstips för dig som vårdnadshavare?

Julstrumpa, trumpet och juldekorationer

I vår kurskatalog som finns på www.studyalong.se/varberg Länk till annan webbplats. har du möjlighet att se alla aktuella platser och boka dem direkt.

Är det fullt – anmäl ditt intresse

Om det inte finns några lediga platser till den kurs du är intresserad av kan du istället anmäla ditt intresse. Då skickar vi ett mejl om en ledig plats dyker upp under terminen och du kan boka den direkt. Observera att du måste anmäla ditt intresse för en kurs inför varje ny termin, vi har inget kösystem.

Kurskatalogsläpp inför varje termin

Inför varje ny termin släpper Kulturskolan de kursplatser som är bokningsbara. Vi kommer i god tid att gå ut med information om när katalogsläppet äger rum via vår webbplats och vår facebooksida. De personer som sedan tidigare har anmält intresse för ett ämne kommer att ha 48 timmars förtur till kurserna.

Smidig antagningsprocess

Vårt bokningssystem gör att du som sökande enkelt kan se till vilka ämnen det finns lediga platser. Du kan direkt boka och få antagningsbesked. Det gör att antagningsprocessen blir snabb och effektiv.

Du kan självklart även kontakta oss via mail: kulturskolan@varberg.se  eller telefon: 0340-88 614