Sök

En överfull anslagstavla på stan

Anslagstavlan - träffar med samhällsnyttig kunskap

Anslagstavlan är informationsträffar om samhällsnyttiga frågor. Det kan handla om allt från Västerportprojektet till biologisk mångfald, HLR eller forskning om åldrande och hälsa. Träffarna riktar sig till dig som är senior och det kostar inget att delta.

Med anledning av coronaviruset covid-19

Under hösten 2021 kommer Aktiv senior se över vilka aktiviteter som kan starta upp under rådande omständigheter med pandemin samtidigt som de digitala aktiviteterna fortsätter. Vid beslut om uppstart av aktiviteter kommer hänsyn att tas till vilken aktivitet det är och i vilken lokal den bedrivs. Vilka aktiviteter som startar presenteras löpande på Aktiv senior - Aktuellt program.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19. Länk till annan webbplats.

Anslagstavlan i digitalt format

Anslagstavlan fortsätter under hösten 2021, med start i oktober. Träffarna kommer att ske på den digitala mötesplatsen Nätverket. Det är fortfarande gratis att delta och tidern är alltid tisdagar klockan 14.30 - 15.30.

För att delta behöver behöver du dock göra några förberedelser med din dator, surfplatta eller smarttelefon. På sidan Nätverket finns instruktioner hur du ska göra för att delta.

Program för Anslagstavlan

Program för Anslagstavlan publiceras i slutet av september.

ikon

Kontakta oss

Koordinator

Ingela Nilsson

aktivsenior@varberg.se


Varberg Direkt

0340 - 88 000

Självservice & blanketter