Sök

Idécentralen - dina projekt och idéer

Idécentralen finns till för dig som är mellan 15-25 år i Varbergs kommun. Verksamheten utgår från dina önskemål och idéer. Vill du förverkliga en idé – ta kontakt med oss eller sök stöd från vår bidragspott för ungas projekt via vår e-tjänst.

Vill du kanske starta en teatergrupp, en festival, anordna ett LAN eller fixa en EPA-träff? Då ska du söka stöd hos Idécentralen. Du kan få stöd i form av teknik, lokaler, ekonomi och handledning och ansöker digitalt i en e-tjänst. Efter genomfört projekt vill vi ha in en redovisning på projektet. Mer information om hur redovisningen går till får du om din ansökan godkänns.

Idécentralen, ansökan - Varbergs kommun (e-tjänst) Länk till annan webbplats.

Idécentralen, handbok, regler & kriterier Pdf, 266.9 kB.

Idécentralens bokningsbara lokaler

Vi erbjuder även tillgång till lokaler på Rosenfredsskolan strax söder om stadstorget. Det finns bland annat en bokningsbar replokal, ett medierum, en danssal, en blackbox och flera andra kreativa rum. Lokalerna bokas via vårt webbaserade bokningssystem och öppnas med personlig passerbricka. För att få tillgång till passerbricka och bokningssystem kontakta oss på Idécentralen, marcus.friman@varberg.se eller sandra.kjetselberg@varberg.se.

När du fått din passerbricka av oss kan du boka tid i lokalerna via Interbook GO.

Bokningssystemet Interbook (ibgo.se) Länk till annan webbplats.

Hur du bokar via Interbook Go

Vi har gjort en instruktionsfilm för bokningssystemet: Interbook Go - Hur du bokar - YouTube Länk till annan webbplats.

Vad händer just nu?

Vill du veta vad som händer just nu för dig som är ung i Varbergs kommun? Gå in och gilla Idécentralen på Facebook Länk till annan webbplats. eller följ Idécentralenvarberg på Instagram. Länk till annan webbplats.

Har du frågor och idéer kring Idécentralen, eller något annat som rör kommunens ungdomsverksamhet? Hör gärna av dig till oss!

ikon

Kontakta oss

Idécentralen

Marcus Friman

0738-56 42 43

marcus.friman@varberg.se

 

Sandra Kjetselberg

073-305 71 42
sandra.kjetselberg@varberg.se


Adress

Engelbrektsgatan 7

432 80 Varberg

Självservice & blanketter