Sök

Idécentralen - dina projekt och idéer

Idécentralen finns till för dig som är mellan 15-25 år i Varbergs kommun. Verksamheten utgår från dina önskemål och idéer. Vill du förverkliga en idé – ta kontakt med oss eller sök stöd från vår bidragspott för ungas projekt via vår e-tjänst.

Sök stöd hos Idécentralen

Vill du kanske starta en teatergrupp, en festival, anordna ett LAN eller fixa en EPA-träff? Då ska du söka stöd hos Idécentralen. Du kan få stöd i form av teknik, lokaler, ekonomi och handledning.

Du ansöker digitalt i en e-tjänst. Efter genomfört projekt vill vi ha in en redovisning på projektet. Mer information om hur redovisningen går till får du om din ansökan godkänns.

Idécentralen, handbok, regler & kriterier Pdf, 360.9 kB.

Idécentralens bokningsbara lokaler

Vi erbjuder tillgång till lokaler på Rosenfredsskolan. Det finns bland annat en bokningsbar replokal, ett medierum, en danssal, en blackbox och flera andra kreativa rum.

Boka lokal via Interbook Go

Lokalerna bokas via vårt webbaserade bokningssystem Interbook Go och öppnas med personlig passerbricka. För att få tillgång till passerbricka och bokningssystem kontakta Marcus på Idécentralen, marcus.friman@varberg.se.

När du fått din passerbricka kan du boka tid i lokalerna via Interbook Go Länk till annan webbplats..

Vi har gjort en instruktionsfilm för bokningssystemet: Interbook Go - Hur du bokar - YouTube Länk till annan webbplats.

Följ Idécentralen på sociala media

Vill du veta vad som händer just nu för dig som är ung i Varbergs kommun? Gå in och följ Idécentralen Länk till annan webbplats. på Facebook eller Idécentralenvarberg Länk till annan webbplats. på Instagram.

ikon

Kontakta oss

Idécentralen

Marcus Friman

0738-56 42 43

marcus.friman@varberg.se


Angelina Sahlgren Söder

073-305 71 42
angelina.sahlgren.soder@varberg.se


Adress

Engelbrektsgatan 7

432 80 Varberg

Självservice & blanketter