Sök

Ung i Varbergs syskongrupper

Syskongrupperna är till för dig som är 10-20 år och har syskon med en funktionsvariation. Det är helt gratis och det är deltagarna som bestämmer vad som ska hända under träffarna.

illustrerad bild på tre barn som håller varandra i händerna, Den ena seglar iväg med en ballong i handen.

Det kan handla om att fika, spela spel, hänga på någon av ungdomsgårdarna eller åka iväg på utflykter tillsammans. Deltagarna delas in i olika grupper baserat på ålder.

Välkommen på uppstartsträff

Den 10 februari har vi en uppstartsträff där vi berättar mer om vad vi kan erbjuda. Vi bjuder på fika och du får chans att testa ungdomsgården STN432:s olika aktiviteter så som biljard och VR-spel. Under kvällen vill vi gärna att du kommer med förslag på vad vi kan hitta på tillsammans i höst. Det är drop-in, kom när det passar dig.

När

Måndag 10 februari, drop-in klockan 17-20

Plats

Ungdomsgården STN432, Rosenfredsskolan, Greve Jacobs väg 6

Anmälan

Ingen föranmälan behövs, ta med förälder eller annan vuxen om du vill.

Syskongrupperna träffas på ungdomsgården STN432 på Rosenfredsskolan och är ett samarbete mellan Varbergs kommun och Region Halland.

Frågor?

Om du vill du vara med i en syskongrupp eller om du har frågor är du välkommen att kontakta Mickael eller Anna som är ungdomscoacher. Kontaktuppgifter finns längst ned på den här sidan. Kom ihåg, alla frågor är bra frågor!

ikon

Kontakta oss

Ungdomscoach

Anna Bolinder
072 – 963 27 68
anna.bolinder@varberg.se

Ungdomscoach

Mickael Jönsson
072-981 94 78
mickael.jonsson@varberg.se

Självservice & blanketter