Sök

Ung i Varberg på Discord

På Ung i Varbergs digitala mötesplats på Discord kan du som är 12 - 19 år komma och hänga online. Här kan du chatta, prata, spela spel ihop eller dela tankar och intressen med andra. Ett alternativ till att träffas på en ungdomsgård öga mot öga helt enkelt.

Du kan chatta i grupp eller enskilt och du kan välja mellan röstsamtal (VoIP) eller textmeddelanden. Personal finns närvarande på mötesplatsen vid olika tidpunkter. Alla deltagare ska följa de regler som gäller.

Ibland sker det planerade aktiviteter på Ung i Varberg på Discord, exempelvis en gamingkväll eller liknande. Information om dessa aktiviteter får du genom Ung i Varberg på Instagram Länk till annan webbplats. och Facebook Länk till annan webbplats..

Vill du vara med?

För att besöka Ung i Varberg på Discord behöver du:

Börja gärna med att titta på den här instruktionsfilmen Länk till annan webbplats. (YouTube)

Discord - en app för röst- och textchatt

Discord är en app för röst- och textchatt som bland annat används för att prata med andra spelare när du t.ex. spelar spel. Eller så kan du chatta och utbyta tankar och idéer om helt andra saker. Som ett online-forum helt enkelt. Läs gärna mer på Discords egen webbplats Länk till annan webbplats.. Discord kan användas på mobilen, surfplattan eller datorn och är kompatibelt med iOS, Android och Linux. Du kan ladda ned en app eller logga in i webbläsaren.

Regler

Som besökare på Ung i Varbergs server på Discord förväntas du följa nedanstående regler. Den som bryter mot reglerna kan komma att få sin tillgång till servern begränsad helt eller delvis.

Din närvaro på Ung i Varbergs server på Discord innebär att du accepterar reglerna, inklusive alla ytterligare ändringar som kan komma att göras i servern. Ändringar kan göras när som helst utan att föregås med ett meddelande. Det är ditt ansvar att hålla dig uppdaterad.

1. Visa respekt

Du måste respektera alla användare, oavsett vad du tycker om dem. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

2. Inget olämpligt språkbruk

Allt nedsättande språkbruk gentemot andra användare är förbjudet.

3. Ingen skräppost

Stör inte chatten genom att skicka skräpinlägg eller spamma i chatten.

4. Inget pornografiskt / vuxen / annat NSFW-material

Detta är en community-server och allt material som kan uppfattas som stötande eller kränkande är förbjudet. Håll en god marginal till gränsen.

5. Inga annonser

Vi tolererar inte någon form av annonser, vare sig det gäller andra Communities eller streams. Du kan lägga upp ditt innehåll i mediekanalen om det är relevant och ger verkligt värde. Har du material du vill dela där du känner dig tveksam fråga alltid en moderator först.

6. Inga stötande namn och profilbilder

Du kommer att bli ombedd att ändra ditt namn eller din bild om de anses olämpliga.

7. Direkta och indirekta hot

Vi ser allvarligt på alla former av hot. Vår strävan är att detta skall vara ett tryggt community där alla känner sig välkomna.

8. Följ Discord Community-riktlinjerna

Du hittar dem här: https://discordapp.com/guidelines Länk till annan webbplats.

ikon

Kontakta oss

Ungdomscoach

Mickael Jönsson

072-981 94 78

mickael.jonsson@varberg.se

Självservice & blanketter