Bild Byggröra i centrum

  ByggRöra i Centrum

  Är du företagare eller fastighetsägare i centrum och vill få koll på vad som händer? Välkommen med på våra BRIC-möten!

  ByggRöra i Centrum, BRIC, är en mötesserie för dig som företagare och fastighetsägare i centrum. Här får du koll på alla projekt som påverkar gator och trafiken i centrum. Samtidigt har du möjlighet att ge dina inspel till projekten så att vi tillsammans kan hjälpas åt att skapa en attraktiv stadskärna under byggtiden för Varbergstunneln, Västerport och andra projekt.

  Nästa möte

  Anmäl dig till nästa träff på Näringsliv Varberg. Länk till annan webbplats.

  Ett möte för dig som verkar i centrum

  Vi vill att du som företagare och fastighetsägare ska känna dig välinformerade och i god tid veta vad som är på gång i centrum. Du ska känna att du på mötet kan ge dina inspel till våra projekt så att vi kan hjälpas åt och skapa en attraktiv stadskärna under byggtiden för Varbergstunneln, Västerport och andra projekt.

  Inför sommarsäsongen och jul brukar vi bjuda med våra destinationsutvecklare, som berättar om vilka aktiviteter vi är med och arrangerar för att centrum ska vara attraktivt och locka besökare även om stora projekt är på gång i stadskärnan.

  Vi vill också visa hur de stora projekten gynnar det lokala näringslivet. På de senaste träffarna har vi bjudit in leverantörer till projekt Varbergstunneln, stora som små, som har berättat om vilken betydelse projektet spelar i deras verksamhet.

  Till exempel har Erik Diding, som förestår Hotell Gästis, medverkat. Tunneljobbarna är välkomna hotellgäster nu när pandemin påverkar beläggningen samtidigt som hans verksamhet påverkas av att man faktiskt spränger för tunneln precis under hotellet.   

  Så förbereder vi mötena

  Inför varje möte lyssnar vi runt i organisationen för att höra vilka projekt som är på gång. Vi brukar sedan ses i Rådhussalen för ett frukostmöte men nu under pandemin har vi fått anpassa oss efter rekommendationerna kring möten. Så det har blivit både möte i stora luftiga Nöjeshallen och livesändning från studion på Arena Varberg.

  Senaste nytt mellan mötena

  För att få senaste nytt mellan våra BRIC-möten kan du anmäla dig till våra nyhetsbrev för till exempel projekt Varbergstunneln och Västerport.

  Senast publicerad:

  Kontakt
  Anna Beuerman
  Kommunikatör, samhällbyggnad och stadsutveckling
  Fakta

  ByggRöra i Centrum är vår mötesserie för företagare och fastighetsägare, som verkar i centrala Varberg.