Nyhetsbrev Apelviken

  Vill du få ett mejl när det finns ett nytt nyhetsbrev?

  För att prenumerera behöver du ange din mejladress och ge ditt samtycke till att Varbergs kommun behandlar dina personuppgifter.

  Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig och kan kontaktas på ks@varberg.se 0340-880 00. Dina uppgifter kommer bara att lagras under den tid de behövs för denna behandling.

  Hantera prenumeration
  • Apelviken nyhetsbrev · 19 aug 2022

   Nu bygger vi sista delen av Strandpromenaden

   Nu är det dags för oss att börja bygga den tredje och sista delen av strandpromenaden, som sträcker sig mellan korsningen Havsvägen/Tångkörarvägen och Apelviksleden.

  • Apelviken nyhetsbrev · 13 apr 2022

   Vi skapar plats för cyklister

   Vi håller på att bygga Varbergs första cykelgata längs med Tångkörarvägen i Apelviken. På en cykelgata ska bilar visa särskild hänsyn till cyklister.

  • Apelviken nyhetsbrev · 29 mar 2022

   Vi testar idéer med 3D

   Tre frågor till Fredrik Johnsson som är verksamhetsutvecklare på Varbergs kommun, med specialkompetens inom 3D-visualisering. Så används tekniken för Apelviken och kolla in filmerna!

  • Apelviken nyhetsbrev · 18 mar 2022

   Apelviken tar form inför sommaren

   Det är mycket arbete som pågår i viken. Bland byggbodar och maskiner växer stensättningar, gjutning och strandpromenad fram alltmer för varje vecka.

  • Apelviken nyhetsbrev · 16 feb 2022

   Det växer fram - strandpromenad och mer stenmönster

   Strandpromenaden växer fram och vi är i full gång och bygger på flera ställen i Apelviken, vilket bland annat märks för trafikanter som nu får ta vägen kring vår etablering genom grusparkeringen.

  • Apelviken nyhetsbrev · 17 dec 2021

   Julhälsningar från Projekt Apelviken

   Vi fortsätter arbetet med att bygga strandpromenad i Apelvikens södra del. Kolla in vad som händer i projektet.

  • Apelviken nyhetsbrev · 10 nov 2021

   Asfalt, sten och ljus

   Hej! Lagom till höstmörkret kunde vi sätta i gång belysningen i norra delen av Apelviken. Det är en egendesignad belysningspollare av massiv ek och stålgalvad stolpfundament för att klara av det tuffa klimatet.

  • Apelviken nyhetsbrev · 17 sep 2021

   Vi bygger mer strandpromenad

   Nu har vi startat bygg- och anläggningsarbeten i Apelviken igen efter sommaren. Det blir en spännande höst där du kan se strandpromenaden fortsätta att växa fram. Vi startar med både lednings- och grundarbete för väg- och strandpromenad.

  Publicerad den:

  Senast Ändrad: