Nyhetsbrev Farehamnen

  Vill du få ett mejl när det finns ett nytt nyhetsbrev?

  För att prenumerera behöver du ange din mejladress och ge ditt samtycke till att Varbergs kommun behandlar dina personuppgifter.

  Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig och kan kontaktas på ks@varberg.se 0340-880 00. Dina uppgifter kommer bara att lagras under den tid de behövs för denna behandling.

  Hantera prenumeration
  • Farehamnen nyhetsbrev · 24 mar 2023

   Nya kajen och piren tar form

   Nu är det full aktivitet på arbetsområdet och visst är det spännande att se hur kaj- och pirarbetet växer fram.

  • Farehamnen nyhetsbrev · 13 jan 2023

   Detta händer i hamnen 2023

   God fortsättning på 2023 önskar vi på Farehamnsprojektet! Nu blickar vi framåt på ett år fullt av aktivitet men först en liten summering av 2022.

  • Farehamnen nyhetsbrev · 18 nov 2022

   Vi säger tack Mjölner, Helge och Roar!

   Under drygt tolv veckor har vi kunnat följa pråmen Mjölners arbete i nya hamnbassängen medan Helge och Roar turats om att köra muddermassor till dumpningsplatsen. Nu är muddringen klar och det är dags att säga hej då.

  • Farehamnen nyhetsbrev · 26 aug 2022

   Nu är det dags för muddringen

   Den 1 september startar muddringsarbetet i Farehamnen, som pågår till och med december i år. Arbetet utförs av det danska företaget Rohde Nielsen A/S.

  • Farehamnen nyhetsbrev · 20 jun 2022

   Pålning och muddring på gång i Farehamnen

   Visst är det snart dags för semester för många av oss. Arbetet i Farehamnen kommer pågå under sommaren men i lite mindre omfattning.

  • Farehamnen nyhetsbrev · 13 apr 2022

   Möt projektledaren Marie Johansson

   Det är solig vårdag i Farehamnen. De väldiga högarna med bergmassor för tankarna till ett rymdlandskap. Projektledare Marie Johansson är på plats för att kolla in de nya maskinerna som gör multicementpelare.

  • Farehamnen nyhetsbrev · 17 dec 2021

   God jul önskar Projekt Farehamnen

   Efter många års planering har arbetet med den nya hamndelen kommit igång. Här kommer en kort återblick från 2021 och lite om vad som händer närmast.

  • Farehamnen nyhetsbrev · 22 nov 2021

   "Första lyftet" i Farehamnen

   Det blev inget första spadtag, däremot ett ”första lyft” när startskottet gick för utbyggnaden av Farehamnen. - Det hör inte till vanligheterna att man får bygga en ny hamn. Ett stort lyft för Varberg och ett stort lyft för näringslivet! sammanfattade kommunstyrelsens ordförande Ann-Charlotte Stenkil (M).

  • Farehamnen nyhetsbrev · 08 okt 2021

   Entreprenadkontrakt för Farehamnen klart

   Det blir det danska företaget Per Aarsleff A/S som bygger i Farehamnen. Idag skrevs kontraktet med entreprenören gällande byggnation av den nya hamndelen.

  • Farehamnen nyhetsbrev · 21 sep 2021

   Entreprenör Per Aarsleff A/S får bygga nya hamndelen

   Hamn- och gatunämnden har beslutat att tilldela Per Aarsleff som entreprenör för att bygga den nya hamndelen i Farehamnen.

  Senast publicerad: