Nyhetsbrev Varbergstunneln

  Vill du få ett mejl när det finns ett nytt nyhetsbrev?

  För att prenumerera behöver du ange din e-postadress och ge ditt samtycke till att Varbergs kommun behandlar dina personuppgifter.

  Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig och kan kontaktas på ks@varberg.se 0340-880 00. Dina uppgifter kommer bara att lagras under den tid de behövs för denna behandling.

  Hantera prenumeration
  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 25 nov 2021

   Följ bygget från in- och utsidan

   I detta nyhetsbrev lyfter vi fram de olika möjligheter som erbjuds för att du ska kunna följa utvecklingen av tunnelbygget och hur du får förvarning när det sprängs.

  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 02 nov 2021

   Asfaltering vid bussterminalen, bergarten Charnockit och förstärkning för stationshuset klar

   Du som tar bussen till och från Varbergs station/bussterminal påverkas av planerade asfalteringsarbeten kommande veckor.

  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 22 okt 2021

   Se Varbergs nya grop, tunneln snart halvvägs och cykelparkering

   Tunnelprojektet går enligt plan och Varberg har fått en imponerande grop i centrum. Det finns cykelparkering vid stationen, men du kan behöva gå 100 meter.

  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 23 sep 2021

   Förstärkning för stationshuset

   Stationshuset i Varberg är en K-märkt byggnad av historiskt värde. Trafikverket påbörjar inom kort intensivare arbeten intill byggnaden och kommer att sätta upp en stödkonstruktion för den.

  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 13 sep 2021

   Ny webbplats på gång

   Den 13 september lanserar vi en ny webbplats för det växande Varberg. Du som prenumererar på våra nyhetsbrev behöver anmäla dig på nytt efter detta datum.

  Publicerad den:

  Senast Ändrad: