Två tidiga julklappar från projektet

  Det lackar mot jul och nu kan projektet presentera två julklappar till varbergarna, en ny cirkulationsplats på Österleden och en gångbro över schaktet vid stationen!

  Ny cirkulationsplats öppnar på måndag kväll

  Mellan måndag den 14 december klockan 18.00 och tisdag morgon klockan 05.00 är framkomligheten på Österleden begränsad i höjd med Vallinsvägen. Då leds trafiken in i den nya cirkulationsplatsen.

  Under kvällen och natten är ett körfält avstängt och trafiken dirigeras med flaggvakter. Från klockan 05.00 på tisdag morgon den 15 december kör bilarna genom den nybyggda cirkulationsplatsen på Österleden.

  Kör försiktigt och följ aktuell skyltning i området.

  Gångbro vid stationen

  Innan jul så kommer en gångbro på plats över schaktet vid stationen. Gångbron, som får både tak och väggar, läggs på den befintliga ledningsbron över schaktet och sträcker sig från China Sea till södra delen av stationshuset. Med gångbron så blir gångvägen till stationen betydligt närmare för de resenärer som kommer söderifrån.

  Ny infart till Naturum

  Den västra sidan av Getteröbron och nya infarten till Naturum är färdig och biltrafiken är påsläppt på den nya sträckan. Det återstår fortfarande lite jobb med gång- och cykelbanorna på den sidan och den norra gång- och cykelbanan över bron är fortfarande stängd.

  Flyg över arbetsområdena

  Nu kan du ta en virtuell flygtur över de olika arbetsområdena i Varbergskartan Länk till annan webbplats.. Genom att klicka på pilarna i kartan kan du flytta dig från Breared via Järnvägsparken till arbetsplatsen för den nya godsbangården. Flyg lugnt!

  Julledigt i projektet

  Från den 18 december till den 10 januari kommer alla arbeten förutom tunnelarbetena ta julledigt. Tunnelarbetena tar paus från den 22 december till den 3 januari. Mindre arbeten kan förekomma på arbetsplatserna under mellandagarna.

  Publicerad den:

  Senast Ändrad: