Bild Byggröra i centrum

  ByggRöra i Centrum

  Är du företagare eller fastighetsägare i centrum och vill få koll på vad som händer? Välkommen med på våra BRIC-möten!

  ByggRöra i Centrum, BRIC, är en mötesserie för dig som företagare och fastighetsägare i centrum. Här får du koll på alla projekt som påverkar gator och trafiken i centrum. Samtidigt har du möjlighet att ge dina inspel till projekten så att vi tillsammans kan hjälpas åt att skapa en attraktiv stadskärna under byggtiden för Varbergstunneln, Västerport och andra projekt.

  Nästa möte

  Anmäl dig till nästa träff på Näringsliv Varberg. Länk till annan webbplats.

  Ett möte för dig som verkar i centrum

  Vi vill att du som företagare och fastighetsägare ska känna dig välinformerad och i god tid veta vad som är på gång i centrum. Du ska känna att du på mötet kan ge dina inspel till våra projekt så att vi kan hjälpas åt och skapa en attraktiv stadskärna under byggtiden för Varbergstunneln, Västerport och andra projekt.

  Inför sommarsäsongen och jul brukar vi bjuda med våra destinationsutvecklare, som berättar om vilka aktiviteter vi är med och arrangerar för att centrum ska locka besökare, även nu när stora projekt är på gång i stadskärnan.

  Vi vill också visa hur de stora projekten gynnar det lokala näringslivet. Vi bjuder ibland in leverantörer till de stora projekten, som får berätta om vilken betydelse det aktuella projektet spelar i deras verksamhet.

  Senaste nytt mellan mötena

  För att få senaste nytt mellan våra BRIC-möten kan du anmäla dig till våra nyhetsbrev för till exempel projekt Varbergstunneln och Västerport.

  Prenumerera på nyhetsbrev för Varberg växer

  Senast publicerad:

  Kontakt
  Anna Beuerman
  Kommunikatör, samhällbyggnad och stadsutveckling
  Fakta

  ByggRöra i Centrum är vår mötesserie för företagare och fastighetsägare, som verkar i centrala Varberg.