Varberg växer för dig

Vi växer också för framtida generationer och bygger samtidigt vidare på vår historia. Välkommen till vår webbplats om det växande Varberg!

Nyheter

Maskoten Flammy sprutar vatten
Nyheter · 29 apr 2024

Flammy invigde ny räddningsstation

I lördags invigdes den nya räddningsstationen i Väröbacka av Väröbor och besökare.

En bild på ca 15 personer i medelåldern som står framför en projektorduk med texten: "Välkomna". Det är både män och kvinnor, de har jeans, kostym, skjorta och är glada. Det är både män och kvinnor, men flest män.
Nyheter · 09 apr 2024

Första mötet efter Västerportdomen

Detaljplanen för Västerport har vunnit laga kraft och på tisdagen hölls första mötet efter domen med de 13 byggaktörerna i etapp 1. -Det kändes bra att träffas igen och tillsammans kunna se framåt, säger projektledare Maria Hagelberg.

Tre politiker och en entreprenör tar första spadtag för ny räddningsstation i Skällinge.
Nyheter · 09 apr 2024

Ny räddningsstation på gång i Skällinge

Det var strålande sol och glada miner i Skällinge när det första spadtaget togs för en ny räddningsstation under måndagen.

Kommunstyrelsens ordförande lämnar över en sax till enhetschefen för gruppbostaden efter bandklippning. 
Nyheter · 22 mar 2024

Ett eget hem med stöd i vardagen

Nu är bandet klippt och kommunens nyaste gruppbostad invigd. I april flyttar de boende in i lägenheterna och verksamheten förbereder sig och lokalerna inför mottagandet.

Prenumerera på nyhetsbrev

Följ några av våra stora projekt, välkommen att anmäla dig som prenumerant!

Kolla in våra planer!

Nya detaljplaner är på gång för att möjliggöra utveckling av Varberg. Vi är på väg mot en framtid med mer av allt som är bra med Varberg!

Illustration som visar byggnader, träd och en mås som kommer med en bebis och 80000 skrivet med siffror

Så växer hela Varberg

Det pågår mycket byggen inne i Varberg och staden växer både på höjden och bredden. Det finns också stora planer runt om i kommunen, till exempel att Väröbacka ska växa med ny station och nya bostäder!

Arkitektur och gestaltning

Arkitektur och gestaltning är en del av vår livsmiljö. När Varberg växer och utvecklas blir det extra viktigt att människor trivs och att offentliga platser och byggnader utformas på ett hållbart sätt.

Från idé till verklighet!

Vi planerar och bygger vår kommun tillsammans med dig. Läs om hur vi planerar långsiktigt och vilka planer som är på gång just nu.

Så planerar vi det framtida Varberg