Välkommen till Kulturhuset Komedianten

DAGENS ÖPPETTIDER

Stadsbiblioteket
10:00 - 19:00
Varbergs konsthall
12:00 - 17:00
Café Kornet
10:00-18:00

Kalender

Här nedan ser du våra sex aktuella föreställningar närmast i tid hos oss på Kulturhuset Komedianten. Via knappen här intill kan du se alla våra kommande arrangemang i huset! Filtrera enkelt via plats och datum.

 • 17 apr

  Att dela en kaka - En musikteaterföreställning - 17/4

  "Att dela en kaka" är en föreställning om rättvisa. Den handlar förstås inte om allt som kan tänkas vara rättvisa. Istället handlar den också om annat. Till exempel om orättvisa. I rättvisans namn bör vi nämna det.

  18.30 - 19.30 Varbergs Teater

 • 18 apr

  Lunchteater: Kärleksbrev - 18/4

  Ett stort kärleksdrama i litet format av Albert Ramsell Gurney. Melissa och Thomas har känt varandra sedan de var åtta år. Nu är de betydligt äldre men vänskapen, som inleddes med en inbjudan till barnkalas, har bestått livet ut.

  11.30 - 13.15 Lilla Teatern

 • 18 apr

  Digital hjälp - 18/4

  Digitala hjälpen är till för dig som vill ha extra hjälp att utföra något på dator, telefon eller surfplatta. Vi kan inte svara på allt, men försöker hänvisa vidare.

  14.00 - 15.30 Hörnrummet

 • 18 apr

  Barn och mat - Föreläsning med Ann Fernholm - 18/4

  Ann Fernholm pratar om den av hennes böcker som ligger henne varmast om hjärtat: Stora boken om barn och mat. Hon berättar om hur det går till när bebisar lär sig äta mat och hur barn får matlust.

  18.00 - 19.30 Lilla Teatern

 • 18 apr

  Magnus Betnér & Nisse Hallberg - Bränner Ner Huset - 18/4

  Svensk standups två skickligaste storytellers gör våren 2024 gemensam sak med en massiv dubbelturné. Tillsammans kommer Magnus Betnér och Nisse Hallberg ta med publiken till humorns brinnande kärna och på en åktur längs det råa, självutlämnande oc...

  18.30 - 20.00 Varbergs Teater

 • 19 apr

  Småbarnsstund - 19/4

  Välkommen på småbarnsstund! Vid det här tillfället träffas vi och sjunger, rimmar och ramsar tillsammans på ett enkelt och roligt sätt.

  10.15 - 10.45 Lilla Teatern

Vill du ställa ut din konst hos oss?

Vill du, din förening eller annan organisation få chansen att synas med era kreativa verk på Kulturhuset Komedianten eller på vårt stadsbibliotek? Då kan du anmäla ditt intresse!

Varbergs Konsthall

Här visas varje år tre till fyra större utställningar, med både internationell och nationell samtidskonst.

Stadsbiblioteket

Ett bibliotek för alla Varbergsbor – unga, nya, gamla, gästande – alla ska känna sig välkomna och hemma på stadsbiblioteket.

Varbergs Teater

Här arrangerar vi allt från teaterföreställningar och konserter, till föreläsningar och stand-up.