Barn & Unga

  Kulturhuset Komedianten är en plats där barn och unga får tänka fritt, skapa, drömma och utvecklas. Vi ser kultur som en viktigt och självklar del i människors liv. I vår kalender här nedan hittar du alla våra aktiviteter som vi arrangerar för barn och unga här hos oss.

  Kalender

  Våra kommande och pågående arrangemang i Kulturhuset Komedianten.

   Hitta & besök oss

   Här finns allt du behöver veta inför ditt besök hos oss på Komedianten. Öppettider, kontaktinformation mm.

   Nyhetsarkiv · 29 apr 2022

   Andra öppettider hos biblioteken den 5-6 maj

   Torsdag 5 maj och fredag 6 maj är de flesta ur bibliotekspersonalen på studie- och utbildningsresa. Detta gör att alla lokalbibliotek och campusbibliotek har stängt. Stadsbiblioteket har öppet med bemanning 10.00-16.00 dessa dagar.

   Nyhetsarkiv · 12 apr 2022

   Öppettider i påsk

   Under påsk har vi avvikande öppettider, dessa kan du ta del av i listan nedan. Övrig tid gäller våra vanliga öppettider. Vi passar också på att önska alla våra besökare en Glad Påsk!

   Nyhetsarkiv · 24 jan 2022

   Stadsbiblioteket håller stängt förmiddagarna 25/1 & 1/2

   Förmiddagarna 25 januari och 1 februari håller vi stängt på alla våra bibliotek på grund av personalutbildning. Från 13.00 har vi öppet som vanligt.

   Nyhetsarkiv · 18 jan 2022

   Förintelsens minnesdag uppmärksammas på Varbergs Teater

   Den 27 januari 1945 befriades förintelselägret Auschwitz-Birkenau. Sextio år senare deklarerade FN detta datum som en internationell minnesdag. Varbergs kommun uppmärksammar Förintelsens minnesdag den 27 januari för att hedra minnet av alla de människor som blev utsatta under förintelsen.

   Nyhetsarkiv · 21 dec 2021

   Öppettider över jul och nyår

   Över jul och nyår har vi under ett antal dagar avvikande öppettider, dessa kan du ta del av i listan nedan. Övrig tid gäller våra vanliga öppettider. Vi passar också på att önska alla våra besökare en riktigt god jul och ett gott nytt år!