Bildmontage.

Diyari Mahmoud - Lagom Halal - 11/5

I flera år Diyari Mahmoud varit en av Sveriges starkast lysande humorstjärnor på internet. Nu ger han sig ut på standup-turné med soloföreställningen Lagom halal!

Med miljoner visningar på sina sketcher har Diyari, med sina numera folkkära karaktärer Bosse, Baba och Anders lekt med svenskars fördomar om invandrare och vice versa. Parallellt har han på ett lekfullt sätt visat upp de utmaningar som kan uppstå när en annan kultur ska försöka hitta sin plats i det svenska Landet lagom.

I föreställningen Lagom Halal tar Diyari Mahmoud med publiken på en humoristisk resa genom sitt liv – från uppväxten i Linköpings utkanter till karriären som ingenjör (där humordrömmen föddes). Det blir garanterat skratt när Diyari belyser de kulturkrockar han stött på genom livet – och fortfarande gör.

Lagom Halal är en standup-föreställning fylld av gapskratt, allvarligt trams, fördomar och lagom mycket plats för eftertanke. Vem vet, kanske gör ett eller annat bekant ansikte sällskap med Diyari på scenen?

Diyari Mahmoud har blivit nominerad till Stora influencer priset, blivit utnämnd till Årets Östgöte och har under de fyra senaste åren varit med på Medieakademins lista över Årets makthavare på internet.

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 11 maj 2024

Tid: 19.00 - 20.15

Pris: 395 kr

Boka din plats här

Plats

Information