''PetrINA'' - Petrina Solange & Ina Lundström - 4/5

De är gränslöst roliga var för sig men i vår blir det dubbelt upp när Petrina Solange och Ina Lundström slår sina smutsiga påsar ihop! Tillsammans åker de mångfaldigt prisade komikerna land och rike runt med sin nya standupshow “PetrINA” för att sprida hissnande rövarhistorier och knivskarpa spaningar.

Det utlovas magisk stämning och ett jävla tempo rakt ner i kaninhålet. “PetrINA” är showen för dig som gillar opassande asgarv och snortajta skämt. Det är så långt från hög moral och uppbyggliga sanningar om samtiden du kan tänka dig – och du kommer att älska det!– Jag har gigat mycket ensam tidigare, det har sin charm men det är så mycket roligare att dela turnéupplevelsen med någon annan, att det sen är en rolig polare och bra komiker gör det hela perfekt, säger Petrina.Läs mer om showen på www.inaochpetrina.se Länk till annan webbplats.

– Jag ser verkligen fram emot att få stå i kulisserna och höra publiken dåna när Petrina kör. Hon är en sån jävla rockstjärna! Och jag har ganska mycket hävdelsebehov så jag misstänker att jag kommer vara bättre än någonsin i ett försök att mäta mig, avslöjar Ina.

Så kom och dyk ner i smutsen tillsammans med Petrina och Ina! De delar självfallet systerligt på kvällen och kör 40 minuter gränslös standup vardera.

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 04 maj 2024

Tid: 19.00 - 20.25

Pris: 430 kr

Boka din plats här

Arrangör

Plats

Information

Insläpp: 18.30
Längd: ca 85 minuter utan paus.

Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten. Länk till annan webbplats.