Porträtt.

I sanningens gränsland - 2/11

Trollkonstnären Johan Ståhl utforskar gränsen mellan sanning och lögn fake news vita lögner och ren osanning. Är en sanning alltid densamma? Kan sanningen förändras över tid? Kan man lura en lögnare?

På riktigt nära håll får du uppleva magi i en intim stark och vacker föreställning. Med fingerfärdighet vilseledning och psykologiska principer bjuds du in till en magisk värld där det omöjliga trots allt tycks vara möjligt. Vad är sanning och vad är lögn? Vad är äkta och vad är falskt? Vad är verklighet och vad är illusion? Trollkarlen Johan Ståhl lever sitt liv i gränslandet mellan dessa ytterligheter.

I sanningens gränsland hade urpremiär på Uppsala stadsteater 2023 och spelade vid fyrtionio slutsålda tillfällen. Nu är det dags för Sverigeturné med tjugo shower i arton städer.

Om Johan Ståhl

Han är trollkonstnären som fick Bianca Ingrossos golden buzzer i Talang 2021 och vann hela tävlingen. Johan Ståhl har tagit silvermedalj i trolleri-VM och är just hemkommen från Hollywood där han gjorde tjugosju föreställningar på trolleriets Mecka The Magic Castle.

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 02 november 2024

Tid: 19.00 - 20.15

Ålder: från 7 år

Pris: 399 kr

Boka din plats här

Plats

Information