Varbergs Teater

  Välkommen till en teater med anor från 1800-talet, vackra takmålningar och fantastisk akustik. Här arrangeras allt från teaterföreställningar och konserter, till föreläsningar och stand-up.

  Aktuella föreställningar

  Här nedan ser du våra sex aktuella föreställningar närmast i tid hos Varbergs Teater. Via knappen här intill kan du se alla våra kommande arrangemang i Kulturhuset Komedianten. Filtrera enkelt via plats och datum.

  • 03 dec

   Jul i stan med Street Bourbon Band kl. 14.30 - 3/12

   En gång är en gång, två gånger är en tradition! Efter förra årets succé så tänder vi på nytt första adventsljuset tillsammans med Street Bourbon Band!

   14.30 - 16.30 Varbergs Teater

  • 03 dec

   Jul i stan med Street Bourbon Band kl. 19.00 - 3/12

   En gång är en gång, två gånger är en tradition! Efter förra årets succé så tänder vi på nytt första adventsljuset tillsammans med Street Bourbon Band!

   19.00 - 21.00 Varbergs Teater

  • 05 dec

   Filmklubben: Min älskade sjökapten - 5/12

   Min älskade sjökapten är en rörande dramafilm om tidlös kärlek och förlåtelse av den i både Sverige och Finland folkkära regissören Klaus Härö.

   18.30 - 20.15 Varbergs Teater

  • 07 dec

   Stand up med Fredrik Andersson - 7/12

   Varmt välkomna till en exklusiv standupshow som tänjer på humorgränserna! Fredrik Andersson är en prisad ståuppkomiker som medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Med sin mörka humor och briljanta hantverk är Fre...

   20.00 - 21.30 Varbergs Teater

  • 09 dec

   Konsten att vara ego - 9/12 kl. 16.00 och 19.00

   Johan och Björn gör en djupdykning i hur egofixeringen smittar av sig på våra beteenden i det sociala livet. Vad får man göra och vad är absolut förbjudet?

   16.00 - 20.45 Varbergs Teater

  • 12 dec

   I drömmarnas värld - 12/12

   Kulturskolans dans- och musikalelever har stor terminsavslutningsföreställning på Varbergs teater. Temat för höstterminen har varit ”I drömmarnas värld”. Nu får vi se en härlig föreställning där allt möjligt kan hända – precis som i drömmarnas vär...

   18.30 - 19.30 Varbergs Teater

  För dig som arrangör

  Vill du arrangera en teater, föreläsning eller någonting annat på Kulturhuset Komedianten? Då hittar du all information du behöver veta här.

  Varbergs Konsthall

  Här visas varje år tre till fyra större utställningar, med både internationell och nationell samtidskonst.

  Stadsbiblioteket

  Ett bibliotek för alla Varbergsbor – unga, nya, gamla, gästande – alla ska känna sig välkomna och hemma på stadsbiblioteket.

  Varbergs Teater

  Här arrangerar vi allt från teaterföreställningar och konserter, till föreläsningar och stand-up.