Varbergs Teater

  Välkommen till en teater med anor från 1800-talet, vackra takmålningar och fantastisk akustik. Här arrangeras allt från teaterföreställningar och konserter, till föreläsningar och stand-up.

  Aktuella föreställningar

  Här nedan ser du våra sex aktuella föreställningar närmast i tid hos Varbergs Teater. Via knappen här intill kan du se alla våra kommande arrangemang i Kulturhuset Komedianten. Filtrera enkelt via plats och datum.

  • 22 feb

   Karl Olandersson Kvartett - 22/2

   Karl Olandersson och är en av de mest uppskattade jazztrumpetarna i Sverige. Han är han flitigt anlitad som jazzsolist i många sammanhang och har utvecklat ett personligt sätt att uttrycka sig präglat av spontanitet och rytmisk finess.

   19.00 - 21.00 Varbergs Teater

  • 23 feb

   Alba August - 23/2

   Vi är så glada att få möjlighet att fylla Varbergs Teater tillsammans med denna konstnärliga kraft! Med sin imponerande och unisont hyllade EP ”I Wish I Was Someone Else” i ryggen ger hon sig ut på en efterlängtad Sverigeturné under 2024.

   19.00 - 20.30 Varbergs Teater

  • 24 feb

   Barnens Bio: Gruffalon + Kvastresan - 24/2

   En liten mus ger sig ut i skogen för att hitta något att äta. Men överallt lurar faran. Räven, ugglan och ormen, alla vill de äta upp den lilla musen.  Då får den modiga lilla musen en idé. Han uppfinner ett läskigt låtsasmonster som skrämmer iväg...

   12.00 - 12.57 Varbergs Teater

  • 27 feb

   Filmklubben: The Zone of Interest - 27/2

   Vinnaren av Grand Prix i Cannes 2023 är en film om ett till synes banalt liv i skuggan av den absoluta ondskan. Kommendanten i Auschwitz, Rudolf Höss, och hans fru Hedwig, strävar efter att bygga ett drömliv för sin familj i ett hus och en trädgår...

   18.30 - 20.15 Varbergs Teater

  • 29 feb

   Kärlekens historia - 29/2

   Om människorna som älskat med livet som insats. 10 000 år av kärlekshistoria. När operasångaren Rickard Söderberg läser mellan raderna i sina gamla dagböcker hittar han en person som kämpar med att ta reda på vem han verkligen är.

   19.00 - 20.20 Varbergs Teater

  • 03 mar

   Barnens Bio: Dröm och verklighet - 3/3

   Två flickor leker med en boll och blir osams. Irritationen gör så de sväller upp likt två ballonger och lyfter hela vägen upp till himlen. Hur tar man sig ner nu? Ett kortfilmspaket för de allra yngsta med fyra animerade filmer.

   12.00 - 12.32 Varbergs Teater

  För dig som arrangör

  Vill du arrangera en teater, föreläsning eller någonting annat på Kulturhuset Komedianten? Då hittar du all information du behöver veta här.

  Varbergs Konsthall

  Här visas varje år tre till fyra större utställningar, med både internationell och nationell samtidskonst.

  Stadsbiblioteket

  Ett bibliotek för alla Varbergsbor – unga, nya, gamla, gästande – alla ska känna sig välkomna och hemma på stadsbiblioteket.

  Varbergs Teater

  Här arrangerar vi allt från teaterföreställningar och konserter, till föreläsningar och stand-up.