Varbergs Teater

  Välkommen till en teater i riktig sekelskiftesanda, med vackra takmålningar och fantastisk akustik. Här arrangerar vi allt från teaterföreställningar och konserter, till föreläsningar och stand-up.

  Aktuella föreställningar

  Här nedan ser du våra sex aktuella föreställningar närmast i tid hos Varbergs Teater. Via knappen här intill kan du se alla våra kommande arrangemang i Kulturhuset Komedianten. Filtrera enkelt via plats och datum.

  • 04 okt

   Filmklubben - Mina bröder och jag - 4/10

   En lång och varm sommar har just börjat. Nour bor med sina tre äldre bröder i en fransk kuststad dit turisterna vallfärdar. Själv ska han göra samhällstjänst på sin skola och turas om med bröderna att se efter mamman, som ligger döende i ett rum i...

   18.30 - 20.15 Varbergs Teater

  • 06 okt

   Sjukt stressad - stresshantering i vardagen! - 6/10

   Välkommen till föreläsning på Nationella Anhörigdagen! Om vår tids stress, vad är återhämtning och hur vi kan minska stress i vardagen.

   18.30 - 20.00 Varbergs Teater

  • 07 okt

   Det måste vara underbart/Soppteater - 7/10

   En livsbejakande kavalkad av skådespelaren och sångerskan Anna Bromee's favorittexter – till glädje, tröst & mod. Ord & toner som vid olika tider i livet öppnat nya världar och visat vägar sedan tonåren. Det måste vara underbart är en personligt ...

   11.30 - 13.00 Lilla Teatern

  • 07 okt

   Bohusläns Big Band med Nisse Landgren - Nordic Jazz - 7/10

   Nordiska jazzklanger står i fokus när Bohuslän Big Band och Vince Mendoza samlar några av Nordens bästa vokal- och instrumentalsolister. Den aktade dirigenten och arrangören Vince Mendoza är konstnärlig ledare och har arrangerat musiken och dirige...

   19.00 - 21.00 Varbergs Teater

  • 08 okt

   Visioner av en plats - 8/10

   Berättandet är den röda tråden i Vic Vems artisteri. Vare sig det rör sig om poesi eller musik lyckas han beröra genom att knyta ihop sin egen brokiga historia med reflektioner av samhället vi lever i. Det är tydligt att människor relaterar till V...

   19.30 - 21.30 Varbergs Teater

  • 11 okt

   Filmklubben - I koltrastens land - 11/10

   Fahrijes make har varit försvunnen sedan kriget i Kosovo och familjen har det svårt att få vardagen att gå runt.

   18.30 - 20.00 Varbergs Teater

  För dig som arrangör

  Vill du arrangera en teater, föreläsning eller någonting annat på Kulturhuset Komedianten? Då hittar du all information du behöver veta här.

  Nyhetsarkiv · 16 jun 2022

  Biblioteken i Varberg lanserar ny webbsida 20 juni

  Måndag den 20 juni lanserar Biblioteken i Varberg sin nya webbplats. Den nya webbsidan har ett nytt utseende och är bättre anpassad för mobil och surfplatta. Under dagen kan det finnas vissa problem med att nå sidan. 

  Nyhetsarkiv · 07 jun 2022

  9 juni har biblioteken andra öppettider

  Den 9 juni har stadsbiblioteket och lokalbiblioteken andra öppettider på grund av sommaravslutning för personalen.

  Nyhetsarkiv · 29 apr 2022

  Andra öppettider hos biblioteken den 5-6 maj

  Torsdag 5 maj och fredag 6 maj är de flesta ur bibliotekspersonalen på studie- och utbildningsresa. Detta gör att alla lokalbibliotek och campusbibliotek har stängt. Stadsbiblioteket har öppet med bemanning 10.00-16.00 dessa dagar.

  Nyhetsarkiv · 12 apr 2022

  Öppettider i påsk

  Under påsk har vi avvikande öppettider, dessa kan du ta del av i listan nedan. Övrig tid gäller våra vanliga öppettider. Vi passar också på att önska alla våra besökare en Glad Påsk!

  Nyhetsarkiv · 24 jan 2022

  Stadsbiblioteket håller stängt förmiddagarna 25/1 & 1/2

  Förmiddagarna 25 januari och 1 februari håller vi stängt på alla våra bibliotek på grund av personalutbildning. Från 13.00 har vi öppet som vanligt.