Ny webbplats på gång

Den 13 september lanserar vi en ny webbplats för det växande Varberg. Du som prenumererar på våra nyhetsbrev behöver anmäla dig på nytt efter detta datum.

Vill du fortsätta prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Nu händer det spännande saker! Nästa vecka lanserar vi en helt ny version av webbplatsen Varberg växer Länk till annan webbplats.. Där kan du läsa om flera stora utvecklingsprojekt runt om i kommunen, vad som har hänt historiskt och hur vi planerar för framtiden. Välkommen in och kika!

När webbplatsen lanseras flyttar vi också över våra nyhetsbrev till den nya plattformen. I samband med detta behöver vi begära in ett förnyat samtycke från dig om att vi får behandla dina personuppgifter. För att du ska fortsätta få nyhetsbrev från oss, behöver du teckna dig på nytt. Från och med den 14 september kan du anmäla dig för nyhetsbrev på den här sidan: varberg.se/varbergvaxer.

Missade du Trafikverkets möte den 25 augusti?

Sammanfattning på Trafikverkets hemsida Länk till annan webbplats.

Se mötet i efterhand på Implenias youtube-kanal Länk till annan webbplats.

Har du frågor?

Om du har frågor kopplade till projekt Varbergstunneln, kontakta Trafikverkets kontaktcenter 0771-921 921, som har öppet dygnet runt. Du kan också nå projektet på varbergstunneln@trafikverket.se.

Om du har frågor kring trafiken och andra projekt, kontakta Varberg direkt på 0340-88 000 eller varbergdirekt@varberg.se.

Vill du veta mer?

Följ projektet på:
www.trafikverket.se/varbergstunneln Länk till annan webbplats.
www.varberg.se/varbergstunneln
Implenias instagram: https://www.instagram.com/implenia_varbergstunneln/ Länk till annan webbplats.
Få senaste nytt om trafiken på: www.varberg.se/trafikinfo
Läs om vad som händer i det växande Varberg: www.varberg.se/varbergvaxer

Publicerad den:

Senast Ändrad: