Nyheter Kulturskolan

Ingress

 • 20 juni 2024

  Välkommen till Sommarkulturskolan

  Snart är det dags för årets upplaga av sommarkulturskolan och vi vill välkomna er som fått plats till fantastisk roliga veckor tillsammans med oss!

 • 14 juni 2024

  Högt tryck på antagningen till Sommarkulturskolan

  Det har varit ett stort tryck på vår Sommarkulturskola även i år och trots att vi, tack vare det generösa bidraget från Sparbanksstiftelsen, kunnat utökade antalet kursplatser så hade vi ändå inte möjlighet att erbjuda alla sökanden en plats.

 • 11 juni 2024

  Höstterminens kurskatalog öppen för anmälningar

  Är sång, dans och teater din grej? Vill du skapa film från idé till färdigt verk? Kanske testa gitarr eller lära dig hur man får ljud i en tuba? Den 11 juni släpps platserna till Kulturskolans hösttermin – Vad vill just du lära dig?

 • 17 maj 2024

  Vårfilmsfestival 2024

  För tredje året i rad träffas filmelever från olika kulturskolor i Halland och har filmvisning för varandra. I år blir de ännu fler då även filmeleverna från kulturskolorna i Halmstad och Falkenberg kommer med till Varberg.

 • 14 maj 2024

  Kurskatalogen stängd för anmälan

  Nu är kurskatalogen för vårterminen 2024 stängd. Vi öppnar upp för anmälningar till höstens kurser inom några veckor.

 • 07 maj 2024

  Häng med på Sommarkulturskola 2024

  Sommaren 2024 erbjuder Kulturskolan Varberg ett gratis dagläger för barn åldern 7–12 år. Under en vecka får barnen bland annat prova på konst, dans, musikal, drama och nycirkus. Tillsammans med nya och gamla kompisar ges möjlighet till kreativa mö...