Pedagog Varberg

Nyheter

Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 17 maj 2024

Fint avslut på lyckat läsprojekt

Med syfte att öka läslusten och skapa relationer har elever kontinuerligt under ett läsår läst högt för förskolebarn. Det lyckade projektet avslutades med tipspromenad och diplomutdelning i stålande sol. - Det här är ett jättefint projekt och ett lyckat samarbete som vi kommer att fortsätta med, säger Anna Lena Åkerström, rektor på Håstens förskola.

Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 25 apr 2024

Samverkansdag med barnets väg i systemet i fokus

Idag arrangerar Varbergs kommun och Region Halland en samverkansdag. Dagen har fokus på hur just samverkan kan stärkas på bästa sätt för att se till att inget barn faller mellan stolarna.

Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 22 apr 2024

Kvartett kuppade kunskapssyn

Tre stölder på kort tid ledde till att barnen uppmanade personalen på fritids att agera. En kamera sattes upp i skolmatsalen. Det som fastnade på film ledde fram till ett tio veckor långt laddat och lärande projekt. - Barnens vårdnadshavare följde händelseutvecklingen och var ständigt nyfikna på vad som skedde, berättar Yvonne Johansson Strannbjer, fritidspedagog på Bläshammar skola.

Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 18 apr 2024

Skicka vidare Carina Ehrlén!

Hon har arbetat som lärare i 26 år och är idag förstelärare på Trönninge skola. Hon drivs av att se eleverna lyckas men känner samtidigt en oro över framtiden och att inte räcka till för alla elever. Möt Carina Ehrlén – lärare på Trönninge skola!

Grundskolor i Varberg

Det finns 23 kommunala grundskolor i Varbergs kommun

Jobb och företagande

Jobba som timvikarie

Förskole- och grundskoleförvaltningen har löpande behov av vikarier inom förskola, fritidshem och skola

Förskolor i Varberg

Det finns 45 kommunala förskolor i Varbergs kommun

Pedagog Varberg

Pedagog Varberg är en plattform för att synliggöra det pedagogiska utvecklingsarbetet i Varbergs kommunala förskolor och grundskolor för bästa möjliga möte för lärande.