Timvikariat inom förskola, grundskola och fritidshem

Lärare i ett klassrum tillsammans med sina elever.

Tycker du om att arbeta med barn och unga? Om du söker ett jobb där du kan hjälpa andra att utvecklas och dessutom är flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga - då kan vi ha arbetet för dig!

Vår förskole- och grundskoleförvaltning har löpande behov av vikarier inom förskola, fritidshem och skola. Vi söker därför dig som trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Arbetsbeskrivning

Som timavlönad vikarie kommer du att delta i det pedagogiska arbetet och vara ett stöd för barn, elever och kollegor. Arbetet kan till exempel innebära undervisning i klass och grupper och att delta vid måltider och utomhusaktiviteter. Våra förskolor och grundskolor är indelade i sex geografiska områden och du kan lämna önskemål om arbete inom två eller flera områden. Körkort och tillgång till bil är en fördel i arbetet.

Våra verksamheter är öppna måndagar till fredagar mellan klockan 6.30 och 18.30 och vi söker dig som kan vara tillgänglig större delen av dessa tider. Eftersom behov av vikarie kan uppstå hastigt behöver du kunna infinna dig med kort varsel. Du förväntas kunna arbeta minst tre dagar/vecka med undantag för de som är pensionärer och studenter inom våra verksamhetsområden.

Kvalifikationer

Förskole- och grundskoleförvaltningen söker främst dig som har utbildning inom förskola, grundskola och/eller fritidshem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har ett gott bemötande, är flexibel, har initiativ- och samarbetsförmåga samt är ansvarstagande. 

Registerutdrag krävs

Enligt skollagen ska den som erbjuds anställning inom förskola, fritidshem och grundskola lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen om belastningsregister förskoleverksamhet/skola/barnomsorg. Ditt registerutdrag ska vara högst ett år gammalt. Nytt registerutdrag kan begäras ut via polisens webbplats.

Belastningsregistret - begär utdrag | Polismyndigheten (polisen.se) Länk till annan webbplats.

Hur fungerar det?

Som timavlönad vikarie anger du själv när du är tillgänglig för arbete i systemet TimePool Web. Genom systemet får du överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudanden om vikariat kommer från vår bemanningsenhet via sms.

Är du intresserad av timvikariat inom förskola, grundskola och fritidshem?

Behovet av timavlönade vikarier är störst vid terminstart, men vi rekryterar löpande vid behov under hela året och annonserar under Lediga jobb Länk till annan webbplats. på varberg.se.

Om din ansökan matchar vårt behov kommer kommunens bemanningsavdelning att kontakta dig för en eventuell intervju. Din ansökan finns kvar i rekryteringsprocessen tills dess att du hör från oss.

Publicerad den:

Senast Ändrad: