Jobb och företagande

Här finns information för dig som driver en verksamhet eller vill starta en. Du hittar även lediga jobb i kommunen.

Information

Lediga jobb

Nyheter inom jobb och företagande

 • 19 januari 2024

  Första spadtag för stor etablering i Holmagärde

  Steg för steg växer Holmagärde som verksamhetsområde. I veckan togs det första spadtaget för det som ska bli en av Varbergs största arbetsgivare, nätapoteket Apoteas logistikcenter.

 • Jobb och företagande 25 april 2023

  Varberg klättrar när företagsklimatet i Sverige rankas

  Idag släpptes resultaten för Sveriges Kommuner och Regioners (SKR) mätning “Löpande Insikt”, vilken visar hur företag upplever de kontakter de har haft med Varbergs kommun under 2022.

 • Bygga, bo och miljö 31 mars 2023

  Ny riskklassning och efterhandsdebitering av livsmedelsverksamhet från 2024

  Nästa år inför Livsmedelsverket en ny riskklassning för livsmedelsverksamheter. Samtidigt införs efterhandsdebitering vid kontroll av livsmedelsverksamhet.

 • Förskola, skola och utbildning 29 mars 2023

  MOA-mässan – för att öka elevernas valkompetens

  Fronta, duka och spika. Under onsdagen besökte 650 elever den interaktiva MOA-mässan på Arena Varberg. På plats fanns 130 olika yrken representerade från 20 olika branscher. - Det här är mycket bättre och mer avancerat än jag hade förväntat mig, säger en elev på Håstensskolan.

 • Kommun och politik 3 februari 2023

  Analys 2023 sätter ljus på Varbergs kommuns utmaningar

  Den 25-26 januari genomfördes planeringsdagar för kommunens ledande politiker. Dagarna var startskottet för arbetet med att ta fram och formulera mål och inriktning för perioden 2024-2027. I samband med detta släpptes Analys 2023 som belyser samhällsutveckling och trender som påverkar Varbergs kommun idag och i framtiden.