Omsorg och stöd

Här finns information för dig som behöver stöd eller råd av kommunen. Verksamheten finns till för dig, din familj och dina närstående i livets alla skeden.

Synpunkter på omsorg eller hälso- och sjukvård

Vi tar gärna emot dina synpunkter. Du kanske har förslag på förbättringar, kritik eller kanske vill visa din uppskattning.

Lämna synpunkter

Nyheter inom omsorg och stöd

 • 3 juli 2024

  Genombrott i arbetet mot våld i nära relationer

  Under hösten 2023 startades Gruppcentrum Halland, ett halländskt projekt för att bryta mäns våld mot kvinnor.

 • Kommun och politik 6 maj 2024

  Varbergs kommun omfattas i nuläget inte av fackliga konfliktåtgärder

  Vårdförbundet har varslat om konfliktåtgärder då man inte är överens med Sveriges kommuner och regioner i årets avtalsrörelse. Nyligen utökades varslet med ett antal kommuner, dock inte Varbergs kommun.

 • Omsorg och stöd 6 maj 2024

  Tyck till i vår trygghetsenkät

  Hur tryggt upplever du att det är i Varbergs kommun? Tillsammans med Polisen bjuder vi nu in dig som bor i kommunen att svara på årets trygghetsenkät.

 • Omsorg och stöd 29 april 2024

  Nationell satsning om insatser för barn och unga

  Nu genomför Socialstyrelsen en nationell kampanj i samarbete med Sveriges kommuner som handlar om att hjälpa ett barn som behöver stöd under en tuff period.

 • 22 mars 2024

  Ett eget hem med stöd i vardagen

  Nu är bandet klippt och kommunens nyaste gruppbostad invigd. I april flyttar de boende in i lägenheterna och verksamheten förbereder sig och lokalerna inför mottagandet.

 • Omsorg och stöd 19 mars 2024

  Höjning av bostadshyrorna

  Från 1 april gäller nya bostadshyror i de boenden som ägs av kommunen. Det blir en hyreshöjning på 5,15 procent för 2024.