Trafik och gator

Hitta information om parkering, cykelleder och större vägavstängningar i centrum. Du som är entreprenör kan ansöka om grävtillstånd eller trafikanordningsplan.

Nyheter inom trafik och gator

 • Trafik och gator 26 mars 2024

  Inbjudan till informationsmöte om busslinje i Träslövsläge

  Med anledning av överlämnandet av de namnunderskrifter som lämnades in i protest mot den nya linjedragningen i Träslövsläge, bjuder nu Hallandstrafiken tillsammans med Varbergs kommun in till informationsmöte.

 • Trafik och gator 8 mars 2024

  Årets sandupptagning är på gång

  Nu är det vår! Det är också dags för våra maskiner att rulla ut och börja sopa upp sanden efter vinterns halkbekämpning.

 • Kommun och politik 22 januari 2024

  Hallands Hamnars vd slutar

  Björn Alvengrip lämnar sitt uppdrag som vd för kommunägda Hallands Hamnar AB.

 • Kommun och politik 16 november 2023

  Förvaltningschef lämnar sitt uppdrag– blir VD för Vivab

  Henrik Petzäll har under de senaste 9 åren varit förvaltningschef för hamn- och gatuförvaltningen. Nu har han fått en ny tjänst som VD för det kommunala bolaget Vivab som ägs gemensamt av Varbergs- och Falkenbergs kommuner.

 • Varberg växer 2 juni 2023

  Lindbergsvägen stängs av för brorenovering

  Nu i sommar renoverar vi två broar vid Göingegården. Det innebär en totalavstängning för biltrafik på Lindbergsvägen, vid broarna över Himleån.

 • Varberg växer 27 januari 2023

  Massor och p-platser sida vid sida

  Nu har tunnelmassor börjat läggas upp i Västerport. Massorna kommer att användas till olika projekt under våren. Den tillfälliga parkeringen längs med Östra Hamnvägen blir kvar under vår och sommar 2023.