Pedagog Varberg

  Nyheter

  Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 29 mar 2023

  Ett samhälle slöt upp för elevers valkompetens – i år igen!

  Spika, bädda och fronta. Det fanns gott om arbetsuppgifter att testa för eleverna i årskurs 8 när de under onsdagen besökte MOA-mässan 2023. På plats fanns 130 olika yrken representerade från 20 olika branscher. - Jag besöker mässan för första gången och jag är jätteimponerad, säger Thomas Larsson, lärare på Påskbergsskolan.

  Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 28 mar 2023

  Valkompetens ger kompetensförsörjning

  När MOA-mässan går av stapeln har 650 elever i de kommunala grundskolorna studerat branscher, yrken och skrivit personliga brev och CV:n. Redan dagen före anlände gäster från 15 olika kommuner, bestående av skolledning, skolpolitiker och lokalt näringsliv, som pluggat på Varbergsmodellen för samverkan skola och arbetsliv.

  Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 24 mar 2023

  Hagaskolan jubilerar med skamvrå och närvarojournal

  En väska packad för tidsresa. Filmklassikern Casablanca som inspiration. Klippdockor med klädmodet i specifikt decennium. - När Hagaskolans jubileumsår tar plats i undervisningen är möjligheterna för elevers verklighetsbaserade lärande många, säger rektorerna Susanne Bertelsen och Kerstin Ekman Hake med stolta leenden.

  Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 21 mar 2023

  Vi söker dig som vill verka i en framgångsrik skolkommun

  Välkommen att söka bland drygt 80 olika attraktiva tjänster inom Varbergs kommuns grundskolor, grundsärskola och fritidshem. - Sök idag, hälsar Katinka Wertsén och Fredrik Lundqvist, verksamhetschefer för de kommunala grundskolorna.

  Pedagog Varberg

  Pedagog Varberg är en plattform för att synliggöra det pedagogiska utvecklingsarbetet i Varbergs kommunala förskolor och grundskolor för bästa möjliga möte för lärande.

  Grundskolor i Varberg

  Det finns 23 kommunala grundskolor i Varbergs kommun

  Jobba som timvikarie

  Förskole- och grundskoleförvaltningen har löpande behov av vikarier inom förskola, fritidshem och skola

  Förskolor i Varberg

  Det finns 45 kommunala förtskolor i Varbergs kommun