Pedagog Varberg

  Nyheter

  Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 24 mar 2023

  Hagaskolan jubilerar med skamvrå och närvarojournal

  En väska packad för tidsresa. Filmklassikern Casablanca som inspiration. Klippdockor med klädmodet i specifikt decennium. - När Hagaskolans jubileumsår tar plats i undervisningen är möjligheterna för elevers verklighetsbaserade lärande många, säger rektorerna Susanne Bertelsen och Kerstin Ekman Hake med stolta leenden.

  Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 21 mar 2023

  Vi söker dig som vill verka i en framgångsrik skolkommun

  Välkommen att söka bland drygt 80 olika attraktiva tjänster inom Varbergs kommuns grundskolor, grundsärskola och fritidshem. - Sök idag, hälsar Katinka Wertsén och Fredrik Lundqvist, verksamhetschefer för de kommunala grundskolorna.

  Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 09 mar 2023

  Kompetensutveckling - Hedersrelaterat våld och förtryck

  Under tre års tid har det pågått ett samarbete mellan barn- och elevhälsan och enhet flerspråkighet med fokus på flerspråkiga och nyanlända elever. - Skolan ska förebygga och bemöta hedersrelaterat våld och förtryck med kunskap och aktiva insatser och det finns ett stort behov av just detta, säger Sabine Kohn, utvecklingsstrateg enhet flerspråkighet.

  Nyhetsarkiv Pedagog Varberg · 01 mar 2023

  Hallå där! - Utsikt och översikt – elever i dialog för framtiden!

  Elever i årskurs 8 på Lindbergs skola har just avslutat ett samarbete kallat Framtidens Samhälle med samhällsutvecklingskontoret. - Dels angår innehållet eleverna och deras närområde, dels är det ett verklighetsförankrat arbete som ger motivation för lärande, säger Therese Noborg lärare på skolan.

  Pedagog Varberg

  Pedagog Varberg är en plattform för att synliggöra det pedagogiska utvecklingsarbetet i Varbergs kommunala förskolor och grundskolor för bästa möjliga möte för lärande.

  Grundskolor i Varberg

  Det finns 23 kommunala grundskolor i Varbergs kommun

  Jobba som timvikarie

  Förskole- och grundskoleförvaltningen har löpande behov av vikarier inom förskola, fritidshem och skola

  Förskolor i Varberg

  Det finns 45 kommunala förtskolor i Varbergs kommun