Bildmontage.

  Foto: Fredrick Francke

  I Vintertid - En stämningsfull jul - 11/12

  Alltmer populära konstellationen ACE - Anders Berglund, Christian Svarfvar och Emmi Christensson – ger sig för tredje året ut på julturné.

  Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestivalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.

  Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side Story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.

  Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.

  - Vi kommer att bjuda på julens allra vackraste musik, försäkrar Anders Berglund, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 11 december 2022

  Tid: 15.00 - 16.30

  Pris: 420 kr

  Boka din plats här

  Arrangör

  Billy Heil Management

  070-638 84 49

  info@billyheil.se

  Plats

  Information

  Längd: 1 tim 30 min

  Insläpp: 14.00

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten.