Bildcollage.

  Tillsammans en röst - 4/12

  Blues- och Latinomusik, spelar tillsammans och skapar broar med musik och glädje.

  Bygga Broar

  I svåra tider som dessa där varje ögonblick är viktigt, där konsekvenserna av andras handlingar sätter oss på prov med vår solidaritet och förståelse. Där varje stund blir viktigt att dela med sig och förstå, då är då och i dessa stunder där vi Kulturföreningen Kollasuyo vill uppmärksamma hur viktigt det är att våga öppna upp sig och acceptera att vi inte är ensamma på jorden. BYGGA BROAR, det är det vi vill och kämpar för.

  Den 4 december på Varbergs teater är ett sådant tillfälle, där musiken ger oss möjlighet att mötas och samarbeta. Organiska trion, Lassabacka bluesband och Vientos de poniente från Mallorca, kommer att framträda under samma tak med olika musikstillar fast med samma mål. Att öppna våra syner och bygga bron som ger oss öppna vägar att kunna gå på ......"TILLSAMMANS EN RÖST"

  Eftersom musiken har en förunderlig förmåga att ta sig förbi människors sociala pansar träffar vi och så många direkt i hjärtat med våra sånger. Det medför ett stort ansvar för oss som sjunger och spelar. Vi måste vara noga med att ta hänsyn och respektera andras känslor och värderingar.

  Victor Salazar

  Biljetter

  Biljetter bokas genom att ringa 070-629 10 28 eller 0340-20 10 83.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 04 december 2022

  Tid: 18.30 - 21.00

  Pris: 250 kr, förköp 200kr

  Arrangör

  Kollasuyo

  geca45@hotmail.com

  Plats

  Information

  Insläpp: 18.15

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten.