Porträtt.

  Föreläsning med Charlie Eriksson - 4/5

  "Det modigaste jag gjort var att fortsätta leva när jag egentligen ville dö". En föreläsning om psykisk ohälsa och att välja livet.

  Skjortan var nystruken, klockan blänkte, betygen var på topp och han hade gjort sig ett namn i staden där han studerade. Ändå satt han på en bänk och grät som han aldrig gråtit förr. Charlie hade drabbats av panikångest. Ångest som ledde till flera självmordsförsök och turer in på psykakuten. I dag håller Charlie i sina eftertraktade och berörande föreläsningar om psykisk ohälsa. Vem som helst kan drabbas. Men du är aldrig ensam. Våra liv verkar allt lyckligare på sociala medier och liknande, men faktum är att psykisk ohälsa ökar.

  Charlie brinner för att sprida kunskap om psykisk ohälsa och få andra att våga söka hjälp i tid. Under hans föreläsningar lär du dig upptäcka varningstecknen hos dig själv och människor i din omgivning – innan det kanske är för sent.

  Aldrig Ensam

  Charlie Eriksson var drabbad av psykisk ohälsa, men vågade inte berätta för någon. Men efter att ha varit nära att dö på grund av sitt sista självmordsförsök, var det slut på att leva med psykiska ohälsa i hemlighet. Han ville berätta sin historia och dela med sig av sina erfarenheter. Det blev starten för plattformen Aldrig Ensam. Länk till annan webbplats.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 04 maj 2023

  Tid: 18.00 - 19.30

  Pris: Gratis

  Boka din plats här

  Arrangör

  Plats

  Information