För dig med funktionsnedsättning

Här presenterar vi två av våra gruppämnen som riktar sig till barn och ungdomar med någon typ av funktionsnedsättning. En aktivitetsledare finns på plats och vid ett större hjäpbehov går det självklart bra att ha med en egen ledsagare.

Funkisdrama

Tillsammans närmar vi oss teaterns magiska värld! Under kursen kommer du att få lära dig arbeta med fantasi, improvisation och att våga ta plats på scen.
Aktivitetsledare finns på plats och hjälper till med enklare saker. Har du större hjälpbehov behöver du ha med egen ledsagare. Undervisningen är åldersindelad.

Ålder: från 13 år och uppåt

Teckenkör

Välkommen till Kulturskolans teckenkör! En kör som både sjunger och använder tecken som stöd, med fokus på glädje, sång och rörelse. Vi bygger denna kör tillsammans, med hjälp av teckenstöd och inslag av koreografi, dramatik och musikverktyg. Aktivitetsledare finns på plats och hjälper till med enklare saker. Har du större hjälpbehov behöver du ta med egen ledsagare. Kom med, så kör vi!

Ålder: från 12 år och uppåt

Senast publicerad:

Kontakt

Besök- och leveransadress

Greve Jakobs väg 6, 432 44 Varberg

Fakta

Finns inga lediga platser i StudyAlong? Glöm inte att du kan lämna en intresseanmälan. Då kontaktar vi dig om det skulle bli en ledig plats.

Läs mer