Teater, drama och musikal

Drama och teater är ämnen där sociala förmågor tränas på ett sätt som stärker självkänslan. Vi arbetar även med manus och du får möjlighet att fördjupa dig i text och textarbete. Musikal är kursen för dig som vill kombinera ämnena sång, dans och teater. Vi tränar alla tre lika mycket!

Drama

I dramaämnet står gruppens deltagare i fokus. Vi arbetar därför med gruppstärkande övningar. Genom lekfulla improvisationer och rollspel lär vi oss mer om kommunikation, samarbete och att våga stå på scen. Vi jobbar med allt från improvisation till text och teater!

Ålder: 7-20 år (ålders- och nivåindelning)

Teater

Tillsammans utforskar vi teaterns magiska värld. Vi jobbar som grupp i ett sceniskt sammanhang och lär oss hur man för sig på scen, om berättandet samt får verktyg för att utveckla vårt skådespeleri. I ämnet ingår bland annat text, karaktärsarbete, röst och rörelse, improvisation, arbetet gentemot publik, gruppstärkande övningar och samarbete. Målet är att utvecklas tillsammans och ha superkul på vägen!

Ålder: 13-20 år (ålders- och nivåindelning)

Musikal - dans, teater och sång

Här lär vi oss att jobba tillsammans som grupp i ett sceniskt sammanhang med flera olika uttrycksformer så som dans, teater och sång. Du får även lära dig att stå på scen och arbeta gentemot en publik/mottagare. Vår förhoppning är så klart också att du ska ha väldigt roligt!

Ålder: 10-20 år (ålders- och nivåindelning)

Senast publicerad:

Kontakt

Besök- och leveransadress

Greve Jakobs väg 6, 432 44 Varberg

Fakta

Finns inga lediga platser i StudyAlong? Glöm inte att du kan lämna en intresseanmälan. Då kontaktar vi dig om det skulle bli en ledig plats.

Läs mer