Varberg växer för dig

  Vi växer också för framtida generationer och bygger samtidigt vidare på vår historia. Välkommen till vår webbplats om det växande Varberg!

  Nyheter

  Nyheter · 23 nov 2022

  Kommunens överklagan klar

  Kommunens överklagan av mark- och miljödomstolens dom gällande Västerport är nu klar. På tisdagen behandlades överklagandeskriften av kommunstyrelsens arbetsutskott, som föreslår att kommunstyrelsen ska godkänna den.

  Nyheter · 16 nov 2022

  Ny konst på byggplanket i stan

  Gå förbi Västra Vallgatan och spana in de nya tittskåpen som samlar reseminnen från varbergarna tillsammans med fantasier om framtiden.

  Nyheter · 14 nov 2022

  Internationella GIS-dagen på Komedianten den 16 november

  Kom och träffa oss som jobbar med geografisk information på Varbergs kommun! Dyk ner i datorernas och kartornas magiska värld och passa på att besöka Gerlachska husets trädgård med hjälp av VR-teknik.

  Nyheter · 26 okt 2022

  Markanvisning skjuts fram

  Varbergs kommun har fattat beslutet att skjuta fram markanvisningen i Träslövsläge, till dess att det finns en lagakraftvunnen detaljplan för området.

  Varför ska Varberg växa?

  Se filmen och få en snabb överblick var kommunen växer och varför.

  Illustration som visar byggnader, träd och en mås som kommer med en bebis och 80000 skrivet med siffror

  Så växer hela Varberg

  Det pågår mycket byggen inne i Varberg och staden växer både på höjden och bredden. Det finns också stora planer runt om i kommunen, till exempel att Väröbacka ska växa med ny station och nya bostäder!

  Två personer i arbetsjackor och hjälmar diskuterar på en byggarbetsplatser. 

  Kolla in våra byggprojekt!

  En kommun med byggarbetsplatser lever och utvecklas. Vi är på väg mot en framtid med mer av allt som är bra med Varberg!

  Kitesurfing i Apelviken

  Det kreativa Varberg

  Inspireras av oss! Läs om hur vi får landsbygden levande, smarta idéer som blir kreativa lösningar och hur vi arbetar för en levande stadskärna med stora byggen mitt i stan.

  Prenumerera på nyhetsbrev

  Följ några av våra stora projekt, välkommen att anmäla dig som prenumerant!

  Ikoner som visar de olika stegen från översiktsplan till byggnation

  Från idé till verklighet!

  Vi planerar och bygger vår kommun tillsammans med dig. Läs om hur vi planerar långsiktigt och vilka planer som är på gång just nu.

  Så planerar vi det framtida Varberg